Πήγε να ψωνίσει στα Lidl και… έφυγε με ένα Mini Cooper Countryman

12:39 13/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Είναι true story και αν δεν το πιστεύετε, υπάρχουν… ντοκουμέντα! Κι αν θέλετε, μπορείτε να διεκδικήσετε κι εσείς πλούσια δώρα!

Ναι, είναι αλήθεια πως όταν πηγαίνετε στο σούπερ μάρκετ υπάρχει περίπτωση να κερδίσετε αυτοκίνητο και πολλά άλλα δώρα.

Αρκεί βέβαια να πάτε στο… σωστό σούπερ μάρκετ.

Όπως έκανε ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας. Πήγε σε ένα από τα εκατοντάδες καταστήματα της Lidl Ελλάς, ψώνισε και όταν έφτασε στο

ταμείο, σκάναρε την ψηφιακή του κάρτα. Μπήκε στην κλήρωση, κέρδισε, έφυγε με Mini Cooper Countryman!

Τόσο απλά!

Είναι ο μεγάλος τυχερός του διαγωνισμού που «έτρεξε» η Lidl Ελλάς από την 1η Μαρτίου έως τις 23 Απριλίου, με μεγάλο δώρο ένα ολοκαίνουργιο Mini Cooper Countryman και πολλά άλλα δώρα.

Όλοι όσοι έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό συμμετείχαν απλά και μόνο κάνοντας τα ψώνια τους! Από την Τετάρτη 1 Μαρτίου έως και την Κυριακή 23 Απριλίου οι χρήστες του Lidl Plus που ψώνισαν σκανάροντας την ψηφιακή τους κάρτα στο ταμείο έπαιρναν 1 συμμετοχή για κάθε 25€ αγορών και άνω.

Στέλνοντας τη συμμετοχή τους μέσω της εφαρμογής, μπήκαν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν όχι μόνο το αυτοκίνητο αλλά και:

50 κουπόνια Lidl Plus συνολικής έκπτωσης 1.000€ για κάθε νικητή10 tablets Samsung Galaxy Tab S8+10 smartphone Samsung Galaxy S22 Ultra10 smart TVs LG OLED 55’’ 4K10 ηλεκτρικά ποδήλατα Nilox Doc X8 Plus10 κλιματιστικά Inverter Toyotomi Kuro 18.000BTU.

Μάλιστα όσες περισσότερες συμμετοχές συγκέντρωνε κάθε πελάτης, τόσες περισσότερες πιθανότητες είχε να κερδίσει στην τελική κλήρωση.

Και έτσι, ο μεγάλος τυχερός, κέρδισε το αυτοκίνητο, το οποίο και παρέλαβε στις 16 Ιουνίου, από τις κεντρικές εγκαταστάσεις της Lidl Ελλάς στη Σίνδο. Τα κλειδά του έδωσε ο Ιωάννης Καρανάτσιος, Chief Commercial Officer & Member of the Board της εταιρείας.

Φυσικά, ο υπερτυχερός δεν πήγε με δικό του μεταφορικό μέσο από τη Θεσσαλονίκη αλλά, αφού παρέλαβε τα κλειδιά του αυτοκινήτου, έφυγε οδηγώντας το ολοκαίνουργιο Mini Cooper Countryman.

Θέλετε κι εσείς να έχετε μια τέτοια ευκαιρία; Μπορείτε! Γιατί το Lidl Plus εξελίσσεται συνεχώς σχεδιάζοντας ενέργειες που ως στόχο έχουν να επιβραβεύσουν τους πελάτες που εμπιστεύονται την Lidl Ελλάς για τις αγορές τους.

Έτσι και τον Ιούλιο τρέχει νέος, ξεχωριστός διαγωνισμός, που χαρίζει σε 20 τυχερούς της εφαρμογής πλούσια δώρα.  

Κατεβάστε τώρα το Lidl Plus δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery, κάντε γρήγορα και εύκολα εγγραφή και πάρτε μέρος στον νέο, καλοκαιρινό διαγωνισμό για να απολαύσετε τα πιο plus δώρα!

To άρθρο Πήγε να ψωνίσει στα Lidl και… έφυγε με ένα Mini Cooper Countryman δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα