Ποιοι εκλέγονται Περιφερειακοί Σύμβουλοι – Οι σταυροί και τα ποσοστά σε όλες τις Περιφέρειες

16:41 9/10/2023 - Πηγή: NewsIt

ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: Σε κάποιες Περιφέρειες συνεχίζεται η μάχη για τους σταυρούς που έλαβαν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι.

Στην εφαρμογή που έχει αναπτύξει το Υπουργείο Εσωτερικών, με την υποστήριξη της Singularlogic, μπορείτε να δείτε την εκλογική μάχη σε όλες τις Περιφέρειες. Διαθέσιμα είναι τα ποσοστά των συνδυασμών αλλά και οι σταυροί

που έλαβαν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι. 

Σημείωση για να βρείτε τα στοιχεία που αναζητείτε: Δίπλα σε κάθε Περιφέρεια εμφανίζεται η ενσωμάτωση των εκλογικών τμημάτων, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης που προηγείται, το ποσοστό, αλλά και οι έδρες που αναλογούν στην παράταξη που προηγείται.

Όταν επιλέξετε την Περιφέρεια, πατήστε την επιλογή «Επιλέξτε περιφερειακή ενότητα», επιλέξτε την Περιφερειακή ενότητα που σας ενδιαφέρει, και πατήστε το κουμπί δίπλα στην ένδειξη «Υποψήφιοι σύμβουλοι».

Δίπλα στα ονόματα των υποψηφίων Περιφερειακών συμβούλων εμφανίζονται οι σταυροί που έχουν συγκεντρώσει μέχρι αυτή τη στιγμή.

(Η εφαρμογή με τα δεδομένα ανανεώνεται συνεχώς).

Δείτε live τα αποτελέσματα εκλογών σε όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι επιτυχών θεωρείται ο συνδυασμός στις Περιφερειακές εκλογές 2023 που πλειοψήφησε με ποσοστό τουλάχιστον 43% + 1 ψήφο επί του συνόλου των έγκυρων ψηφοδελτίων.

Στην περίπτωση που κανένας συνδυασμός δεν συγκεντρώνει το ποσοστό αυτό στον πρώτο γύρο, διενεργείται επαναληπτική ψηφοφορία στην αντίστοιχη Περιφέρεια στις 15 Οκτωβρίου 2023, μεταξύ των υποψήφιων Περιφερειαρχών των δύο συνδυασμών που έλαβαν τις περισσότερες ψήφους.

To άρθρο Ποιοι εκλέγονται Περιφερειακοί Σύμβουλοι – Οι σταυροί και τα ποσοστά σε όλες τις Περιφέρειες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποιοι, Περιφερειακοί Σύμβουλοι –, Περιφέρειες,poioi, perifereiakoi symvouloi –, perifereies