Ποιος είναι ο 44χρονος Νορβηγός που μαχαίρωσε και σκότωσε τον αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη

12:52 28/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης θα οδηγηθεί την Παρασκευή (29.12.2023) ο 44χρονος άνδρας από τη Νορβηγία, που μαχαίρωσε και σκότωσε τον 32χρονο αστυνομικό τα ξημερώματα της Πέμπτης σε μπαρ στην οδό Κατσιμίδη στη Θεσσαλονίκη.

Ο δράστης της δολοφονίας του αστυνομικού ζει εδώ και περίπου εννιά χρόνια στην Ελλάδα, ενώ όπως σημείωσε κάτοικος της περιοχής, ήταν τακτικός θαμώνας του μπαρ της Θεσσαλονίκης.

Παλαιότερα είχε δημιουργήσει ξανά προβλήματα, γιατί μεθούσε και προκαλούσε φασαρίες.

Ο 44χρονος παραμένει στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και η προανάκριση του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τη συγκέντρωση μαρτυρικών καταθέσεων, ενώ εξετάζεται η ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει.

Το φονικό έγινε γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα και, σύμφωνα με μαρτυρίες, προηγήθηκε διαπληκτισμός του 44χρονου με τον κουμπάρο του αστυνομικού. 

Ο Νορβηγός έβγαλε μαχαίρι τον κουμπάρο στο πόδι και τότε επενέβη ο 32χρονος, που διασκέδαζε εκτός υπηρεσίας στο ίδιο μπαρ, με συνέπεια να δεχθεί επίθεση με το ίδιο μαχαίρι.

Ο αστυνομικός που υπηρετούσε στους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ., υπέστη τραύμα στην αριστερή τραχηλική χώρα, ενώ ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Ειδοποιήθηκαν άμεσα αστυνομικοί που βρίσκονταν σε διπλανό κτίριο, όπου είναι η έδρα των ΜΑΤ, και συνέλαβαν τον δράστη.

To άρθρο Ποιος είναι ο 44χρονος Νορβηγός που μαχαίρωσε και σκότωσε τον αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποιος, 44χρονος Νορβηγός, Θεσσαλονίκη,poios, 44chronos norvigos, thessaloniki