Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Πηγαίνουμε από Δευτέρα σε Δευτέρα γιατί είναι μία νέα εκπομπή που πρέπει να φτιαχτεί το σκηνικό

18:09 21/9/2023 - Πηγή: NewsIt

“Σίγουρα χάνουμε χρόνο. Για εμάς τους παλιότερους δεν εξαρτάται ο βιοπορισμός από έναν μήνα, εκτός αν κάποιος έχει κάνει κακή διαχείριση” δήλωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε στην κάμερα του Happy Day για την καθυστέρηση της πρεμιέρας της νέας εκπομπής στο Open με παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη.

“Πηγαίνουμε από Δευτέρα σε Δευτέρα, δεν είναι τίποτα ανησυχητικό. Είναι μία νέα

εκπομπή, που πρέπει να φτιαχτεί νέο σκηνικό. Αυτά θέλουν τον χρόνο τους και μερικές φορές τα πράγματα καθυστερούν λίγο περισσότερο. Είναι κάτι που έχω ξαναζήσει και το καλό είναι ότι εργαζόμαστε κανονικά. Εγώ προσωπικά δεν έχω υπογράψει ακόμα. Ξέρουμε ποιοι θα είμαστε, έχει κλείσει η συνεργασία, είναι όλα συμφωνημένα.

Σίγουρα χάνουμε χρόνο. Για εμάς τους παλιότερους δεν εξαρτάται ο βιοπορισμός από έναν μήνα, εκτός αν κάποιος έχει κάνει κακή διαχείριση. Ευτυχώς δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία… Εγώ έχω συμφωνήσει να είμαι σε μία εκπομπή και χαίρομαι γιατί πιστεύω πολύ στο κεντρικό πρόσωπο της εκπομπής, που είναι η Ελένη Τσολάκη” είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

 

“Έχει φτιαχτεί μία εξαιρετική ομάδα που είμαστε όλοι μιας κάποιας ηλικίας όπως λέω χιουμοριστικά. Ελπίζω κάποια στιγμή να την πετύχουμε την Δευτέρα και να ξεκινήσουμε. Για 2 Οκτωβρίου ξέρω κι εγώ. Δουλεύουμε κανονικά σαν να είμαστε στον αέρα. Εγώ δεν έχω υπογράψει, τα υπόλοιπα παιδιά υποθέτω ότι έχουν υπογράψει. Δεν ρωτώ το κάθε μέλος της παρέας αν έχει υπογράψει.” συμπλήρωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

To άρθρο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Πηγαίνουμε από Δευτέρα σε Δευτέρα γιατί είναι μία νέα εκπομπή που πρέπει να φτιαχτεί το σκηνικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, Πηγαίνουμε, Δευτέρα,poseidonas giannopoulos, pigainoume, deftera