Πρόδρομος Καθηνιώτης: Εγώ αισθάνθηκα νικητής, η δεύτερη θέση στο Bib Brother δεν μου άφησε στάμπα

13:34 7/3/2024 - Πηγή: NewsIt

“Εγώ αισθάνθηκα νικητής, η δεύτερη θέση δεν μου άφησε στάμπα” εξομολογήθηκε ο Πρόδρομος Καθηνιώτης.

Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και στον Σαράντη Μαριεττή και μίλησε για την εμπειρία του από το Big Brother και τις σχέσεις του σήμερα με την Μαριέττα Χρουσαλά με την οποία στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί.

«Είμαι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα μου. Γνωριστήκαμε

στη Σκόπελο το 1992 σε ένα κλαμπ, ήμουν DJ εγώ τότε.

Μετά βρεθήκαμε ξανά μετά από χρόνια, μου λέει «εγώ θέλω να κάνω οικογένεια», της λέω «εγώ όχι ακόμα». Ξαναχωρίσαμε, δεν είχαμε επαφές», ανέφερε αρχικά ο Πρόδρομος Καθηνιώτης.

«Όταν μετά χωρίσαμε κι εγώ κι εκείνη, βρεθήκαμε κατά τύχη στο μαγαζί μου. Το μυστικό στον γάμο είναι να νοιάζεσαι», συμπληρώνει ο φιναλίστ του Big Brother 1.

«Μου μιλάνε ακόμα για το Big Brother. Δεν με ένοιαξε που βγήκα δεύτερος, ακολούθησα το τραγουδιστικό κομμάτι και έκανα πράγματα που μου άρεσαν.

Εγώ αισθάνθηκα νικητής, η δεύτερη θέση δεν μου άφησε στάμπα», παραδέχεται ο Πρόδρομος Καθηνιώτης αμέσως μετά.

«Με τη Μαριέττα Χρουσαλά δεν έχουμε κρατήσει καμία επικοινωνία. Έχει κάνει την οικογένειά της, έχει τραβήξει τον δρόμο της.

Το πάνελ στο «Η Ελλάδα Παίζει» το έκανα με τόση ευχαρίστηση, λες και με έστελνε η μάνα μου κάπου», περιγράφει ο Πρόδρομος Καθηνιώτης για την πρωινή εκπομπή του ALTER.

To άρθρο Πρόδρομος Καθηνιώτης: Εγώ αισθάνθηκα νικητής, η δεύτερη θέση στο Bib Brother δεν μου άφησε στάμπα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα