Προκριματικά Champions League: Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ «διέλυσε» με 4-0 την Αστάνα και ετοιμάζεται για την ΑΕΚ

23:25 25/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκανε “πάρτι” στο πρώτο παιχνίδι με την Αστάνα στα προκριματικά του Champions League και επικρατώντας με 4-0, βρίσκεται κοντά στην πρόκριση που θα την φέρει απέναντι από την ΑΕΚ στον επόμενο γύρο.

Με εξαιρετική εμφάνιση από την αρχή του αγώνα, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ

κατάφερε να “καθαρίσει” νωρίς το ματς. Στο 26′ είχε δοκάρι με τον Ριστόβσκι, αλλά στο 36′ ο Πέτκοβιτς άνοιξε το σκορ και ο Ιβάνουσεκ με δύο γκολ σε ένα τρίλεπτο έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του. 

Ο ίδιος έφθασε μάλιστα και στο χατ-τρικ στο δεύτερο ημίχρονο, οδηγώντας την ομάδα του… μισό βήμα από την πρόκριση και τη “μονομαχία” με την ΑΕΚ στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ενδεκάδα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Λιβάκοβιτς, Μοχαράμι, Ριστόβσκι, Σουτάλο, Λιούμπισιτς, Μπούλατ (71′ Μιχαϊλιτσένκο), Μίσιτς, Σπίκιτς (71′ Μέναλο), Μπατούρινα (80′ Μάριν), Ιβάνουσεκ (90+5′ Σούσιτς), Πέτκοβιτς (80′ Έμρελι).

Τα αποτελέσματα στα προκριματικά του Champions League

Ελσίνκι (Φινλανδία)-Μόλντε (Νορβηγία) 1-0

Ζαλγκίρις Βίλνιους (Λιθουανία)-Γαλατάσαραϊ (Τουρκία) 2-2

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)-Αστάνα (Καζακστάν) 4-0

Ντνίπρο (Ουκρανία)-Παναθηναϊκός (Ελλάδα) 1-3

Σερβέτ (Ελβετία)-Γκενκ (Βέλγιο) 1-1

Ζρίνσκι (Βοσνία/Ερζεγοβίνη)-Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία) 0-1

Μπρέινταμπλικ (Ισλανδία)-Κοπεγχάγη (Δανία) 0-2

To άρθρο Προκριματικά Champions League: Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ «διέλυσε» με 4-0 την Αστάνα και ετοιμάζεται για την ΑΕΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προκριματικά Champions League, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, 4-0, Αστάνα, ΑΕΚ,prokrimatika Champions League, ntinamo zagkreb, 4-0, astana, aek