Πρώτη επίσημη για τον «Νέο Διόνυσο Για Όλους»

19:28 22/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Πρώτη επίσημη για τον «Νέος Διόνυσος Για Όλους» με τη παρουσία πλήθους. Η παράταξη του δικηγόρου Νίκου Καρυστινού, βασισμένη σε πολίτες της Διονυσιωτικής κοινωνίας από όλο το πολιτικό φάσμα, έκοψε την πίτα της στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Στεφάνου.

Η υπεύθυνη εθελοντισμού της παράταξης Δ. Περιμένη παρουσίασε τον υποψήφιο δήμαρχο, ο οποίος με ένα σύντομο χαιρετισμό έδωσε το στίγμα της παράταξης: «Τα προβλήματα παραμένουν ίδια, οι λύσεις όμως σήμερα έχουν αλλάξει. Και τις λύσεις αυτές τις φέρνει ο Νέος Διόνυσος. Με μεθοδικότητα, προγραμματισμό, σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία και τεχνογνωσία

ο Νέος Διόνυσος θα δώσει τέλος στην επιφανειακή διαχείριση της καθημερινότητας. Θα δώσει τέλος στην ενδοστρέφεια. Και θα αξιοποιήσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης , ώστε να αποτελέσει πόλο έλξης για όλη την Αττική».

Την εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από τους πολλούς πολίτες, βουλευτές και πολιτευτές της περιοχής, ο Γ. Βλάχος, ο Β. Οικονόμου, η Β. Κόλλια από τη ΝΔ και ο Σπ. Βρεττός και ο Γ. Σμέρος από το ΠΑΣΟΚ, ο πρώην Δήμαρχος Αγίου Στεφάνου Δ. Σακελλαρίου πρώην αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, γνωστοί επιχειρηματίες, αλλά και πολλοί νέοι δημότες, γεγονός που δείχνει την στόχευση της παράταξης.

To άρθρο Πρώτη επίσημη για τον «Νέο Διόνυσο Για Όλους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρώτη, Νέο Διόνυσο, Όλους,proti, neo dionyso, olous