Πρωτότυπες σειρές και ταινίες στο Disney+ τον Ιούλιο

13:33 8/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

Αυτό τον Ιούλιο,

κάντε βουτιά σε νέο περιεχόμενο, αποκλειστικά στο Disney+! Ο Ιούλιος παίρνει φωτιά με τη νέα Πρωτότυπη σειρά «Kizazi Moto: Γενιά Φωτιά» και συνεχίζει με δράση και την Πρωτότυπη ταινία «Ζώνη Άμυνας».

Μη χάσετε τον 2ο κύκλο «Bleach: Thousand Year Blood War», αλλά και τη νέαΠρωτότυπη σειρά-ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων «Τα Μυστικά του Χίλσονγκ» στις 12 Ιουλίου, που βασίζεται στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Vanity Fair για τασκάνδαλα της εκκλησίας από τους δημοσιογράφους Άλεξ Φρεντς και Νταν Άντλερ.

Όλα αυτά και περισσότερα από όσα φαντάζεστε μόνο με 8,99 €/μήνα.

Ζώνη Άμυνας (πρωτότυπη ταινία)

Ο Γκρεγκ, αστυνομικός της Εσωτερικής Ασφάλειας, αποστέλλεται με ψεύτικη ταυτότητα για ναδιεισδύσει σε Ζώνη Άμυνας. Εκεί γνωρίζει τη Μύριαμ, ακτιβίστρια οικολόγο. Δεκαοκτώ μήνες αργότερα, ο Γκρεγκ επιστρέφει στη Ζώνη Άμυνας με επίσημη αποστολή, βρίσκει τη Μύριαμ και ανακαλύπτει ότιεκείνη έχει αποκτήσει μωρό.

Διχασμένος ανάμεσα στην επαγγελματική φιλοδοξία και τον έρωτα πουαναπτύσσεται, ο Γκρεγκ πρέπει να κάνει μια επιλογή που ίσως αλλάξει τα πάντα. Ο χρόνος τελειώνει,σύντομα όλα θα χαθούν.

Τα Μυστικά του Χίλσονγκ (πρωτότυπη σειρά)

Η νέα πρωτότυπη σειρά-ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων «Τα Μυστικά του Χίλσονγκ» βασίζεταιστο αποκαλυπτικό αρχικό ρεπορτάζ του Vanity Fair, για τα σκάνδαλα της εκκλησίας από τουςδημοσιογράφους Άλεξ Φρεντς και Νταν Άντλερ.

Η σειρά παρουσιάζει τις πρώτες συνεντεύξεις μετους πρώην πάστορες Καρλ και Λόρα Λεντζ, μετά τη δημόσια απομάκρυνσή τους από την εκκλησία,η οποία επί χρόνια περιελάμβανε μουσικούς, ηθοποιούς, αθλητές και άλλες προσωπικότητες στοποίμνιό της.

Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει επίσης καυστικές συζητήσεις με πολλά μέλη του ποιμνίου,καθώς διαχειρίζονται την τρέχουσα παγκόσμια κατακραυγή, μετά τη σωρεία νέων αποκαλύψεωνπου αντιμετωπίζει η εκκλησία. Με νέα ρεπορτάζ και αναλύσεις από δημοσιογράφους, ιστορικούςκαι αρμόδιους χάραξης πολιτικής, η σειρά παρουσιάζει γεγονότα πέρα από τα σκανδαλοθηρικά πρωτοσέλιδα και πίσω από κλειστές πόρτες, εξετάζοντας το παρατεταμένο μοτίβο συγκάλυψης τωνπαραπτωμάτων της εκκλησίας.

To άρθρο Πρωτότυπες σειρές και ταινίες στο Disney+ τον Ιούλιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα