Πυτζάμες, pop corn και φύγαμε για… (δωρεάν) ΕΟΝ

15:09 21/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Cocooning εστί φιλοσοφείν… (ειδικά όταν έχεις δωρεάν το περιεχόμενο της EON, την πιο ωραία περίοδο του χρόνου!).

Οι μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι Άγιες, όχι μόνο για τον προφανή λόγο αλλά και για έναν ακόμη, πολύ σημαντικό: γιατί μπορούμε να περάσουμε μερικές μέρες στο σπίτι με ανθρώπους που αγαπάμε.

Ωραία τα πάρτι, ωραίες οι έξοδοι με τους φίλους και η διασκέδαση μέχρι τα ξημερώματα, τα επιτραπέζια, οι φωνές, τα γέλια, αλλά το cocooning έχει άλλη… μαγεία. Λίγη

από τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Είναι η εικόνα τον γιορτών: φοράμε τις αγαπημένες μας πυτζάμες, το πιο ζεστό φούτερ, παίρνουμε την αγαπημένη μας κουβέρτα, ένα φλυτζάνι ζεστή σοκολάτα ή τον καφέ μας (που προοδευτικά θα γίνει ένα ποτήρι ζεστό κόκκινο κρασί) και φυσικά, ένα μπολ γεμάτο λαχταριστά ποπ κορν ή ένα πιάτο μελομακάρονα.

Τα φώτα του δέντρου είναι αναμμένα, με τα δώρα από κάτω, να μας περιμένουν. Δώρα από τον… Άγιο Βασίλη που κρύβουμε όλοι μέσα μας.

Και βέβαια, η τηλεόραση παίζει κλασσικές χριστουγεννιάτικες ταινίες. Ή και όχι…

Φέτος, η Nova γίνεται ο Άγιος Βασίλης όλων μας και μας φέρνει ένα σπουδαίο δώρο πριν από τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά: μας προσφέρει έως τις 10 Ιανουαρίου δωρεάν (ναι μάλιστα, δωρεάν) όλο το περιεχόμενο της EON. Είτε ανήκουμε στους συνδρομητές της είτε όχι. Μάλιστα: δωρεάν ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, αθλητικά, για όλους!

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να περάσετε τις μέρες των Χριστουγέννων από το να βλέπετε πρεμιέρες blockbuster (John Wick 4, TAR, Παπουτσωμένος Γάτος) ή κλασσικές παιδικές ταινίες (Ξενοδοχείο για Τέρατα, Σρεκ, Annie).

Και μην ξεχνάτε με το Nova Christmas, το pop-up κανάλι των γιορτών όπου επί 21 ημέρες θα προβληθούν 45 ταινίες για όλη την οικογένεια.

Κι αν είστε φαν των αθλητικών, πέρα από τα παιχνίδια Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR στην Euroleague, ο Δεκέμβριος στην ΕΟΝ φέρνει σπουδαίες αναμετρήσεις, όπως Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη ή το ντέρμπι κορυφής στην Premier League: Λίβερπουλ – Άρσεναλ!

Το περιεχόμενο της ΕΟΝ μπορείτε να το απολαύσετε όλοι μέχρι τις 10 Ιανουαρίου δωρεάν. Είτε είστε συνδρομητές αλλά δεν έχετε όλο το περιεχόμενό της, είτε δεν είστε.

Με μερικά απλά βήματα αποκτάτε πρόσβαση σε περισσότερους από 4.000 τίτλους ταινιών και επεισόδια σειρών, σε παιδικά, σε ντοκιμαντέρ. Και όλα αυτά χωρίς καμία δέσμευση!

Για να αποκτήσετε δωρεάν (μην ξεχνιόμαστε) πρόσβαση στο περιεχόμενο της EON δεν έχετε παρά να κάνετε μερικά πολύ απλά βήματα:

Μπαίνετε στο eon.nova.gr

Συμπληρώνετε τη φόρμα εγγραφής με τα στοιχεία σαςΛαμβάνετε άμεσα στο κινητό και το email που δηλώσατε, τα στοιχεία σύνδεσηςΞεκινά το υπέροχο ταξίδι σας στην EON και απολαμβάνετε τον μοναδικό κόσμο της μέσα από τη Smart TV ή συσκευές PC / Mac και tablet / smartphone

Don’t forget: μπορείτε να βλέπετε κάτι σε μια συσκευή, να το σταματάτε και να ξεκινάτε να το βλέπετε πάλι από οποιαδήποτε άλλη συσκευή!

Μπείτε τώρα στο eon.nova.gr, πάρτε τους κωδικούς σας και απολαύστε συναρπαστικό περιεχόμενο!

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα φέτος!

To άρθρο Πυτζάμες, pop corn και φύγαμε για… (δωρεάν) ΕΟΝ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα