Ρίτσαρντς: «Πέρασα τρία χειρουργεία, αλλά επέστρεψα»

18:42 15/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς πέρασε δύσκολα αλλά επέστρεψε πιο δυνατός και είναι πλέον έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς, σε δηλώσεις του στο κανάλι του Ολυμπιακού, τόνισε ότι έκανε τρία χειρουργεία, αλλά πλέον είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Ο Άγγλος ακραίος αμυντικός έκανε

το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Πειραιωτών στο παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα, δείχνοντας να έχει αφήσει πίσω τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ομάρ Ρίτσαρντς στο κανάλι του Ολυμπιακού:

Για την επιστροφή του στα γήπεδα: “Είμαι πολύ ευτυχισμένος που επέστρεψα στον αγωνιστικό χώρο μετά από πολύ καιρό. Πολλές φορές δεν ξέρεις πόσο αγαπάς κάτι μέχρι να το στερηθείς. Έτσι νιώθω τώρα. Δεν ήξερα πόσο καιρό θα έπαιρνε η επιστροφή. Είναι κάποια συναισθήματα που δεν μπορώ να περιγράψω αυτή τη στιγμή”.

Για το πόσο δύσκολα ήταν το διάστημα που ήταν εκτός αγωνιστικών χώρων: “Ήταν ένα δύσκολο διάστημα, πέρασα από τρία χειρουργεία. Κάθε φορά που τελείωνε ένα χειρουργείο και ήμουν σε καλή φυσική κατάσταση, ήρθε και το δεύτερο και πέρασα πολλές φορές από αυτή τη διαδικασία.

Χρειάζεται να είσαι δυνατός ψυχικά, χρειάζεται να περάσεις μερικές φορές νιώθοντας μόνος και αβοήθητος. Αλλά κατάφερα να ανταπεξέλθω στις δύσκολες στιγμές που πέρασα συναισθηματικά, ήμουν δυνατός. Είμαι ευτυχισμένος και δεν μπορώ να περιγράψω πως είναι να είσαι γερός και υγιής και να παίζω στο γήπεδο”.

Για το ότι επέστρεψε παίζοντας με τον Ολυμπιακό: “Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό, όλοι με υποδέχθηκαν και με βοήθησαν πολύ καλά. Υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που είναι πολύ καλοί μαζί μου. Όλα πήγαν καλά έως τώρα. Χάρηκα που βοήθησα αυτή την ομάδα και εύχομαι να συμβεί ξανά πολλές φορές”.

To άρθρο Ρίτσαρντς: «Πέρασα τρία χειρουργεία, αλλά επέστρεψα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρίτσαρντς, Πέρασα,ritsarnts, perasa