Ρον ΝτεΣάντις: Το ανερχόμενο αστέρι της σκληρής δεξιάς επανεξελέγη κυβερνήτης της Φλόριντα

04:53 9/11/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Ρεπουμπλικάνος Ρον ΝτεΣάντις είναι ένας από τους μεγάλους νικητές των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ. Ο άνθρωπος που πολλοί θεωρούν ότι θα είναι ο μεγάλος αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ για το χρίσμα ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2024, κέρδισε την επανεκλογή του ως κυβερνήτης της Φλόριντα.

Ανερχόμενο αστέρι της αμερικανικής σκληρής δεξιάς, επιβλήθηκε, όπως αναμενόταν, του Τσάρλι Κράιστ, πρώην Ρεπουμπλικάνου που άλλαξε κόμμα και θα είναι ο κυβερνήτης της Φλόριντα για

τουλάχιστον δυο χρόνια ακόμα. Γιατί αν επιβεβαιωθούν οι φήμες που τον θέλουν αποφασισμένο να διεκδικήσει το χρίσμα για την προεδρία, τότε θα αποχωρήσει.

Ο ΝτεΣάντις έχει βρεθεί στην πρώτη γραμμή πολλών από τις κοινωνικοπολιτικές μάχες στις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια, αψηφώντας περιορισμούς για την αποτροπή της πανδημίας του νέου κορονοϊού, τασσόμενος υπέρ νόμου που περιόριζε τη συζήτηση για ζητήματα της κοινότητας ΛΟΑΤ+ κ.λπ..

To άρθρο Ρον ΝτεΣάντις: Το ανερχόμενο αστέρι της σκληρής δεξιάς επανεξελέγη κυβερνήτης της Φλόριντα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα