Σακίρα: Ο stalker της σε ντελίριο επιμένει ότι είναι παντρεμένος μαζί της

16:47 10/1/2024 - Πηγή: NewsIt

«Είναι η γυναίκα μου, μιλάω μαζί της όλη την ώρα», είπε στον δικαστή ο stalker της Σακίρα.

Νέες περιπέτειες για την Σακίρα καθώς ο 56χρονος stalker της δεν σταματάει να ισχυρίζεται ότι είναι παντρεμένος μαζί της. Ο Ντάνιελ Τζον Βέλτερ συνελήφθη την Δευτέρα (8.1.2024) έξω από το σπίτι της Κολομβιανής σταρ.

Ο Τεξανός stalker είχε ανεβάσει πολλά ποστ

σχετικά μe την Σακίρα τα οποία και υπέδειξe η ασφάλεια της τραγουδίστριας.

Την περασμένη Δευτέρα ο «επίμονος» Ντάνιελ Τζον Βέλτερ βρέθηκε έξω από το σπίτι της Σακίρα στο Μαϊάμι στις 12.45, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν η λατίνα τραγουδίστρια ήταν μέσα στο σπίτι της εκείνη την ώρα.

Η σύλληψη του 56χρονου έγινε άμεσα και αποφασίστηκε η κράτηση του μέχρι και χθες που ο ίδιος εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Το δικαστήριο αποφάσισε να επιβάλλει στον κατηγορούμενο 50.000 δολάρια πρόστιμο ενώ του απαγόρευσε να πλησιάσει την Σακίρα και να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί της.

«Είναι η γυναίκα μου, μιλάω μαζί της όλη την ώρα», επέμενε ο stalker της Σακίρα.

Με τον δικαστή να απαντάει αγανακτισμένος: «Όχι κύριε, δεν είναι η γυναίκα σου. Έχω κάποιες ανησυχίες, αληθινές ανησυχίες αυτή τη στιγμή, γιατί ο άνθρωπος έχει παραισθήσεις».

Breaking: Shakira’s Alleged Stalker Claims to Be Her Husband in the Court@shakira ‘s alleged stalker, Daniel John Valtier, faces increased bail and harassment charges. His persistent claims of being married to the star and actions like sending gifts led to his recent arrest.… pic.twitter.com/uMJDCoFELh

Photo News (@PhotoNewsPk) January 10, 2024

Σε post που είχε κάνει παλαιότερα ο Ντάνιελ Τζον Βέλτερ υποστήριζε ότι όταν θα παντρευτεί την Shakira θα ανοίξουν μαζί μια επιχείρηση. Ακόμα, έλεγε για την σχέση που έχει με τα παιδιά της.

To άρθρο Σακίρα: Ο stalker της σε ντελίριο επιμένει ότι είναι παντρεμένος μαζί της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σακίρα,sakira