Σάλος στην εθνική Εκουαδόρ: Τρεις ποδοσφαιριστές πήγαν σε στριπτιτζάδικο μετά την ήττα από την Ιταλία

11:28 26/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Το… τρίτο ημίχρονο του πρόσφατου φιλικού του Εκουαδόρ με την Ιταλία -που έγινε στις ΗΠΑ- είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Χαμός στην ομάδα από τη Ν. Αμερική, λόγω της εξόδου τριών παικτών της σε στριπτιτζάδικο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τρεις ποδοσφαιριστές του Εκουαδόρ θέλησαν να διασκεδάσουν σε γνωστό στριπτιτζάδικο της Νέας Υόρκης, λίγες ώρες μετά τη φιλική ήττα της ομάδας από την Ιταλία (2-0) προκαλώντας σάλο.

Οι Γκονζάλο Πλάτα, Ρόμπερτ Αλμπολέδα και Κέντρι Παέζ δεν φάνηκε να προβληματίζονται και πολύ από την ήττα της ομάδας τους. Τα video που κυκλοφόρησαν στα social media, τους εμφανίζουν να πετούν χαρτονομίσματα σε χορεύτριες του στριπτιτζάδικου.

KENDRY PÁEZ FUE A BUSCAR A LAS CARIÑOSAS EN NEW YORK ANTES DEL PARTIDO

Los jugadores de la @FEFecuador , no lo dieron todo en la cancha contra Italia, lamentablemente sale a la luz un video en redes sociales donde afirman que el jugador de la selección ecuatoriana de fútbol… pic.twitter.com/lJyDj1VBIz

Red Ecuador (@Red_Ecuador_) March 25, 2024

Το Εκουαδόρ δεν άργησε να αντιδράσει και με ανακοίνωσή του δήλωσε πως αυτά τα πλάνα, που είδαν το φως της δημοσιότητας, θα καθορίσουν τις μελλοντικές κλήσεις στην ομάδα.

To άρθρο Σάλος στην εθνική Εκουαδόρ: Τρεις ποδοσφαιριστές πήγαν σε στριπτιτζάδικο μετά την ήττα από την Ιταλία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα