Σάλος στο Twitter! Θεία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ η πλημμυροπαθής που επισκέφθηκε ο Κασσελάκης στο Βόλο

19:15 3/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Η επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στο Βόλο και σε σπίτια πλημμυροπαθών, χαρακτηρίστηκε από κάποιους σαν «ακόμα ένα σόου μπροστά στις κάμερες». Οι συζητήσεις ωστόσο συνεχίζονται και μάλιστα «φουντώνουν» ακόμη και μετά την αποχώρησή του από το Βόλο…

Ο λόγος είναι μία από τις πλημμυροπαθείς που επισκέφθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ η κάμερα κατέγραφε τα γεγονότα…

Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε να μπαίνει αυθόρμητα σε σπίτια, να βγάζει μάλιστα και τα παπούτσια του για να μην λερώσει ενώ συγκινήθηκε αγκαλιάζοντας μία γυναίκα την οποία διαβεβαίωσε ότι «δεν είναι μόνη».

Η αποκάλυψη ότι ένα από τα σπίτια αυτά, που τραβήχτηκαν οι εικόνες, ανήκει στη θεία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσε «βροχή» αντιδράσεων στα Social Media. Πρόκειται για τον βουλευτή Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, ο οποίος μάλιστα, ήταν παρών στην επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στους πλημμυροπαθείς.

Στο πατρικό της θείας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου το σόου με τις λάσπες.Το σπίτι όπου ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίζεται να βγάζει τα παπούτσια του πριν εισέλθει στο εσωτερικό του με την οικοδέσποινα να τον υποδέχεται αιφνιδιασμένη, είναι το πατρικό της Ελένης… pic.twitter.com/jpdekYanfO

— ΝίκοςΣωτηρόπουλος (@NIKSOTIROPOYLOS) October 3, 2023

Ει @skasselakis? Τι λένε εδώ ρε μπαγάσα; #Βολος #Κασσελακης pic.twitter.com/9E9cH6IUtB

— Velzevoulis (@velzevoulis5406) October 2, 2023

Δεν σας πέρασε από το μυαλό, έτσι;#Βόλος #Κασσελάκης pic.twitter.com/NxwrUTksxY

Lexotanil (@Lexotanil__) October 2, 2023

 

To άρθρο Σάλος στο Twitter! Θεία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ η πλημμυροπαθής που επισκέφθηκε ο Κασσελάκης στο Βόλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάλος, Twitter Θεία, ΣΥΡΙΖΑ, Κασσελάκης, Βόλο,salos, Twitter theia, syriza, kasselakis, volo