Σασμός – επόμενα επεισόδια: H γιαγιά Ειρήνη καταρρέει και ο Παύλος σε οριστική ρήξη με τα ξαδέλφια του

11:29 15/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς «Σασμός». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν από την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023 έως Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023, στις 21:00.

Η Εύα μαζεύει πληροφορίες, για όσους θεωρεί ως πιθανούς υπεύθυνους για τον θάνατο του Ευθύμη. Η γιαγιά Ρήνη, προαισθάνεται το κακό που πλησιάζει με γοργά βήματα.

Σασμός: Τρίτη 17 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 14

Ο εμπρησμός στο σπίτι του Παύλου, φέρνει αναστάτωση στο χωριό, που βλέπει μια νέα απειλή να σκιάζει τις χαρές

των αρραβώνων του Αστέρη και της Αργυρώς. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ποιος το έκανε, ενώ ο Αντρέας αφήνει υπονοούμενα για τους Σταματάκηδες και έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τον Παύλο.

Ταυτόχρονα στρέφει εναντίον του, Τηλέμαχο και Λάζαρο, ξεκαθαρίζοντας πως από δω και πέρα, ο Παύλος είναι εχθρός τους. Η Εύα μαζεύει πληροφορίες, για όσους θεωρεί ως πιθανούς υπεύθυνους για τον θάνατο του Ευθύμη.

Το χωριό αποχαιρετά την Αιμιλία με μια μικρή γιορτή. Η γιαγιά Ρήνη, προαισθάνεται το κακό που πλησιάζει με γοργά βήματα. Ο Αντρέας αιφνιδιάζεται από την απρόσμενη επίσκεψη της Εύας.

Σασμός: Τετάρτη 18 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 15

H γιαγιά Ειρήνη καταρρέει. Η Μαρίνα και η Κατερίνα καλούν αναστατωμένες τον γιατρό, ωστόσο, οι προφητείες της ηλικιωμένης γυναίκας θα τους αφήσουν όλους με το στόμα ανοιχτό. Ο Παύλος έρχεται σε άγρια σύγκρουση με τον Αντρέα για το θέμα του σασμού, και οι δύο άντρες ανταλλάσσουν αλήθειες που πονάνε.

Συμβούλια συγκαλούνται στα σπίτια των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων, με αμφίβολα αποτελέσματα. Η Θοδώρα εξακολουθεί να βασανίζεται από εφιάλτες και μαύρα προαισθήματα, καθώς η εγκυμοσύνη της προχωρά.

Την ίδια ώρα, βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου, θα αποκαλύψει στον Αντώνη ότι οι φόβοι της Βασιλικής για τη μυστηριώδη επιστροφή της καρφίτσας του Ευθύμη στα χέρια της, κάθε άλλο παρά αβάσιμοι είναι.

Σασμός: Πέμπτη 19 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 16

Ο Παύλος έρχεται σε οριστική ρήξη με τα ξαδέλφια του, ενώ και τα ξαδέλφια του Μαθιού δείχνουν άρνηση, για τους επερχόμενους αρραβώνες Αργυρώς και Αστέρη.

Καλλιόπη και γιαγιά Ειρήνη αποφασίζουν να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, με την ελπίδα να προλάβουν τα χειρότερα, αφού όλο το χωριό, μοιάζει με καζάνι που βράζει.

Ο Αντρέας προσπαθεί να μάθει περισσότερα για την Εύα, ενώ ταυτόχρονα, έχοντας σύμμαχους τον Τηλέμαχο και τον Λάζαρο, ετοιμάζει το επόμενο χτύπημα, αφού με αφορμή την φωτιά, παίρνει πίσω την δήθεν συγκατάθεσή του για την ένωση των δύο οικογενειών.

* Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου θα προβληθεί (στις 21:45) σε ζωντανή μετάδοση ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ελλάδα- Ολλανδία στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro. Θα προηγηθεί του αγώνα η εκπομπή Pre Game (στις 21:00), ενώ μετά τη λήξη του αγώνα θα ακολουθήσει η εκπομπή Post Game (23:45).

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου

Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου

Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Γιώτα Φέστα, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Τιμόθεος Θάνος.

To άρθρο Σασμός – επόμενα επεισόδια: H γιαγιά Ειρήνη καταρρέει και ο Παύλος σε οριστική ρήξη με τα ξαδέλφια του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σασμός –, Ειρήνη, Παύλος,sasmos –, eirini, pavlos