Σασμός: Ο Αστέρης γνωρίζοντας την αλήθεια για τον Πετρή, θα αναμετρηθεί με την Αργυρώ

13:19 25/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός» που θα προβληθεί απόψε, Τρίτη 25 Απριλίου, στις 21:00, στο επεισόδιο 120:

Ο Αστέρης γνωρίζοντας πια την αλήθεια για τον Πετρή, θα αναμετρηθεί ανοιχτά με την Αργυρώ, η οποία τον περιμένει ανυποψίαστη.

Όσο η Καλλιόπη και η Βασιλική καρδιοχτυπούν για τον Μαθιό, θα δεχτούν συμπαράσταση από ένα πρόσωπο, χωρίς να το περιμένουν. Ο Παύλος με τον Μανόλη περνάνε χρόνο μαζί στο βουνό – ο Παύλος ζητά από τον Μανόλη να του δείξει το σημείο που βρήκε το όπλο στο βουνό -, μέχρι

που συμβαίνει κάτι και τους αναστατώνει.

Ο Δημήτρης προτείνει μια ιδέα στη Μαρίνα για τον Αντώνη, που θα τη βάλει σε σκέψεις, ενώ ο Αστέρης θα μοιραστεί το νέο της πατρότητας και με άλλους.

Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος

Σύμβουλος Σεναρίου: Β. Χ. Σπηλιόπουλος & ομάδα σεναριογράφων

Επιμέλεια Σεναρίου: Μαίρη Ζαφειροπούλου

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Στο ρόλο της Καλλιόπης: η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

To άρθρο Σασμός: Ο Αστέρης γνωρίζοντας την αλήθεια για τον Πετρή, θα αναμετρηθεί με την Αργυρώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα