Σασμός: Ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι, αλλά ο κίνδυνος δεν έχει περάσει

23:08 15/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Εξελίξεις που καθηλώνουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός» που θα προβληθούν από την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 έως και την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024.

Η Τζένη μαθαίνει λεπτομέρειες από τον Μανόλη για την πιθανή σχέση Γιώργου-Εύας, τις οποίες μοιράζεται με Θοδώρα, η οποία μένει άφωνη. Ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι, αλλά ο κίνδυνος δεν έχει περάσει.

Σασμός: Τρίτη 16 Ιανουαρίου, επεισόδιο 54

Η δολοφονική επίθεση εναντίον του Μαθιού έξω από το αστυνομικό τμήμα σοκάρει τους πάντες και εξαγριώνει τον Αντώνη. Η Ντίνα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο

Αντρέας και ο Τηλέμαχος προσάγονται στο τμήμα και από εκεί στην εισαγγελία, όπου θα διαπιστώσουν ότι ο νέος εισαγγελέας δεν αστειεύεται.

Η Τζένη μαθαίνει λεπτομέρειες από τον Μανόλη για την πιθανή σχέση Γιώργου-Εύας, τις οποίες μοιράζεται με Θοδώρα, η οποία μένει άφωνη. Ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι, αλλά ο κίνδυνος δεν έχει περάσει.

Σύντομα, θα λάβει μία απρόσμενη επίσκεψη. Ο Αστέρης φτάνει στο σπίτι της Αγγέλας και ζητά να δει την Αργυρώ, ωστόσο εκείνη είναι ανένδοτη. Ο ίδιος δεν πρόκειται να υποχωρήσει, και το ζευγάρι θα κληθεί να λύσει τις διαφορές του, μία και καλή.

Σασμός: Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, επεισόδιο 55

Η επίσκεψη της Εύας και η κουβέντα της με τον Μαθιό, αναστατώνει τους Σταματάκηδες. Εκείνη, ωστόσο, φαίνεται να έχει διαφορετικές προθέσεις. Ο Χρήστος δίνει εντολή να κρατηθούν ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος, την ίδια ώρα που ο Αντώνης προσπαθεί να τους συνδέσει με την επίθεση.

Η Θοδώρα ενημερώνει τον Παύλο για τη σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ Γιώργου και Εύας, την ώρα που η Ντίνα αναρρώνει, υπό τη φροντίδα του Βαγγέλη. Η Μαρίνα απαιτεί να μάθει ποιο είναι το μυστικό που κρύβει η οικογένειά της από τον Αντρέα, για ακόμη μια φορά, ωστόσο, δεν παίρνει σαφή απάντηση.

Η Βασιλική επισκέπτεται τον Αντώνη και του εξομολογείται κάτι, που θα τον εκπλήξει. Ο Αστέρης με την Αργυρώ έρχονται αντιμέτωποι στο σπίτι της Αγγέλας. Οι δυο τους θα προβούν σε μία εκ βαθέων συζήτηση, που θα τους οδηγήσει σε μία απρόσμενη απόφαση.

Σασμός: Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, επεισόδιο 56

Ο Χρήστος είναι αποφασισμένος να κάνει δύσκολη τη ζωή όλων. Η Αργυρώ με τον Αστέρη απολαμβάνουν, ενωμένοι πια, λίγες στιγμές χαλάρωσης στην Αθήνα, αλλά τους ταράζει για τα καλά ένα τηλεφώνημα που δέχονται.

Ο Αντώνης προσπαθεί να βγάλει άκρη με τον Αντρέα και τον Τηλέμαχο, που είναι έτοιμος να λυγίσει, όταν ο Γιώργος μαθαίνει κάτι που δεν περίμενε να ακούσει.

Η Βασιλική δεν μπορεί να πείσει τον Μαθιό να μείνει σπίτι και πάνε μαζί στο Σταματόδεντρο όπου τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή. Η Θοδώρα επισκέπτεται την Ντίνα και έχει μια απρόσμενη συνάντηση.

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου

Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου

Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν:Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.
Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν:Στέλλα Γκίκα, Γιώτα Φέστα, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Τιμόθεος Θάνος.

To άρθρο Σασμός: Ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι, αλλά ο κίνδυνος δεν έχει περάσει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα