Σε διαρκή ενημέρωση ο Χρυσοχοΐδης για την κατάσταση του αστυνομικού - Θεμιστοκλέους: Ολονύχτια μάχη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας

13:35 8/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Σε άμεση κινητοποίηση βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο μηχανισμός του Υπουργείου Υγείας για τη σωτηρία του νεαρού αστυνομικού, που δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση με τη ναυτική φωτοβολίδα κατά τα επεισόδια στου Ρέντη.

Ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ενημερωνόταν προσωπικά όλο το βράδυ για την εξέλιξη του χειρουργείου και της κατάστασης της υγείας του άτυχου αστυνομικού μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του στου Ρέντη, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε πως μετέβη τα ξημερώματα και ο ίδιος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκας.

Ο

υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους βρέθηκε στο νοσοκομείο από τις πρώτες κρίσιμες στιγμές, εκεί που οι γιατροί έδιναν τη μάχη να σταματήσουν την αιμορραγία στη μηριαία αρτηρία του αστυνομικού. Μαζί ήταν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος.

Σήμερα, Παρασκευή (08.12.23) ο κ. Θεμιστοκλέους με ανάρτησή του, αναφέρει:

«Αυτές τις ώρες η έννοια μας είναι στον τραυματία αστυνομικό. Από την πρώτη στιγμή χθες βρέθηκα στο γενικό κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας εκεί, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου έδωσε όλο το βράδυ μεγάλη μάχη και συνεχίζει να δίνει. Καλό κουράγιο στην οικογένειά του».

Πηγή: Iatropedia.gr

To άρθρο Σε διαρκή ενημέρωση ο Χρυσοχοΐδης για την κατάσταση του αστυνομικού - Θεμιστοκλέους: Ολονύχτια μάχη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χρυσοχοΐδης, - Θεμιστοκλέους, Ολονύχτια, Γενικό Κρατικό Νίκαιας,chrysochoΐdis, - themistokleous, olonychtia, geniko kratiko nikaias