«Σφαγή» στους Σπαρτιάτες: «Ο Στίγκας με κατασυκοφάντησε στους εισαγγελείς» λέει ο Κατσιβαρδάς

11:57 25/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Με ευθείες βολές κατά του Βασίλη Στίγκα η ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Χαράλαμπου Κατσιβαρδά. Αιτία, κυρίως, τα όσα φαίνεται να έχει καταθέσει εναντίον του στους εισαγγελείς που ερευνούν τους Σπαρτιάτες, γι’ αυτό και δήλωσε πως θα στραφεί και νομικά κατά του προέδρου του κόμματος. 

Στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης που έστειλε ο  κ. Κατσιβαρδάς στον Πρόεδρο της Βουλής αναφέρει τους λόγους της αποχώρησής του από τους Σπαρτιάτες, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι ο κ. Στίγκας

«δεν ενδοιάζει να ψευδολογεί κατ΄ εξακολούθησιν και να κατασυκοφαντεί ιταμώς, παν πρόσωπο, το οποίο φαντασιώνεται, ανεδαφικά, ότι αποτελεί κατ΄ αυτόν, “εσωκομματικό εχθρό του”. Στις ανωτέρω καταδήλως έκνομες πράξεις και αντιπερθέτως ιδιαζότως ειδεχθείς δόλιες ενέργειες του, προβαίνει, ακόμη και ενώπιον των ανωτάτων Δικαστικών Αρχών».

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, σε δηλώσεις στο περιστύλιο της Βουλής εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησης του ανέφερε ότι «ασφυκτιώ στο κόμμα» και ότι «δεν μπορώ να συνυπάρξω με ένα ιταμό συκοφάντη, βέβηλο» και είπε πως θα «υπάρξει συνέχεια»,  καθώς επιφυλάχθηκε για κάθε νόμιμο δικαίωμά του «για την ηθική και αξιακή του υπόσταση».

Συνομιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο κ. Κατσιβαρδάς ανέφερε ότι το ποτήρι ξεχύλωσε με τον κ. Στίγκα, όταν πληροφορήθηκε τα όσα του έχει καταλογίσει στην κατάθεση που έδωσε  στους εισαγγελείς, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται  για τους Σπαρτιάτες  και τον πραγματικό τους αρχηγό.

Υπενθυμίζεται  ότι οι 11 εκλεγμένοι βουλευτές με την ΚΟ των Σπαρτιατών έχει αρθεί η βουλευτική ασυλία τους, προκειμένου να καταθέσουν ανωμοτί στην έρευνα του Αρείου Πάγου  και η οποία ξεκίνησε μετά τις καταγγελίες που είχε κάνει από βήματος Ολομέλειας ο ίδιος ο κ. Στίγκας ότι βουλευτές του έχουν ως πραγματικό αρχηγό τον Ηλία Κασιδιάρη.

To ενδιαφέρον πλέον, διττό. Εάν ο κ. Στίγκας απαντήσει και τ’ στον κ. Κατσιβαρδά, καθώς και εάν μετά τον κ. Κατσιβαρδά ακολουθήσουν κι άλλες αποχωρήσεις. 

To άρθρο «Σφαγή» στους Σπαρτιάτες: «Ο Στίγκας με κατασυκοφάντησε στους εισαγγελείς» λέει ο Κατσιβαρδάς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σφαγή, Σπαρτιάτες, Ο Στίγκας, Κατσιβαρδάς,sfagi, spartiates, o stigkas, katsivardas