«Σημαντικός αριθμός ομήρων της Χαμάς ενδέχεται να απελευθερωθεί τις επόμενες μέρες», είπε ο Ισραηλινός πρεσβευτής στις ΗΠΑ

17:24 19/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Το Ισραήλ ελπίζει ότι τις επόμενες μέρες η Χαμάς ενδέχεται να απελευθερώσει σημαντικό αριθμό ομήρων που είχε απαγάγει όταν ξεκίνησε ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή στις 7 Οκτωβρίου.

Το Ισραήλ ελπίζει ότι ένας σημαντικός αριθμός ομήρων μπορεί να απελευθερωθεί από την Χαμάς «μέσα στις επόμενες ημέρες», δήλωσε σήμερα (19.11.2023) ο Μίχαελ Χερζόγκ, Ισραηλινός πρεσβευτής στις ΗΠΑ, δίνοντας την ελπίδα ότι θα τελειώσει ο εφιάλτης για πολλούς από τους

απαχθέντες του πολέμου στη Μέση Ανατολή.

Ο πρεσβευτής του Ισραήλ στις ΗΠΑ έκανε την αποκάλυψη στη διάρκεια συνέντευξης του στην εκπομπή «This Week» του τηλεοπτικού δικτύου ABC, όπου είπε ότι η Χαμάς ενδέχεται να απελευθερώσει πολλούς από τους ομήρους που κρατάει στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Νωρίτερα ο  πρωθυπουργός του Κατάρ, Σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν Αλ Θάνι, είχε τονίσει ότι ενισχύεται η πεποίθησή του, σχετικά με την επίτευξη μιας συμφωνίας απελευθέρωσης ομήρων μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς, προσθέτοντας ότι οι προκλήσεις που παραμένουν είναι «πολύ μικρές».

«Οι προκλήσεις με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπη μία συμφωνία είναι κυρίως πρακτικές και διαχειριστικές», δήλωσε ο Σεΐχης.

To άρθρο «Σημαντικός αριθμός ομήρων της Χαμάς ενδέχεται να απελευθερωθεί τις επόμενες μέρες», είπε ο Ισραηλινός πρεσβευτής στις ΗΠΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σημαντικός, Χαμάς, Ισραηλινός, ΗΠΑ,simantikos, chamas, israilinos, ipa