Σίσσυ Χρηστίδου για Νίκο Συρίγο: «Εγώ ξέρω ότι πολλές έχουν προσπαθήσει να τον φλερτάρουν»

13:50 17/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Με αφορμή το «ευχαριστώ» του Νίκου Συρίγου στη Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», η Σίσσυ Χρηστίδου ξκίνησε τα πειράγματα ενώ παράλληλα πέρασε και τα μηνύματά της.

«Δεν είναι η πρώτη φορά. Τον φλερτάρει πιστεύετε η Ναταλία; Τον θέλει;», ήταν το χιουμοριστικό σχόλιο που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου

για τη Ναταλία Γερμανού και το Νίκο Συρίγο. Ο δημοσιογράφος, μέσα από την εκπομπή ευχαρίστησε την Ναταλία Γερμανού για τη χθεσινή της αναφορά στον ίδιο στο θέμα με τον Ετεοκλή Παύλου και τα πολύ καλά σχόλια που έκανε. 

«Το ζητούμενο είναι αν υποκύπτει ο Νίκος στο φλερτ γιατί είναι και αυτός κορταδόρος» ανέφερε από τη μεριά του ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Εγώ ξέρω ότι πολλές έχουν προσπαθήσει να φλερτάρουν τον Νίκο σε επαγγελματικό επίπεδο πάντα και μέχρι τώρα δεν με αφήνει. Τώρα τι θα γίνει από εδώ και πέρα… Δεν ξέρω. Δεν είναι όλοι εξαγοράσιμοι», είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 4ο λεπτό

«Θέλω να στείλω κι εγώ ένα μεγάλο φιλί στην Ναταλία. Ξέρει αυτή», συνέχισε και κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου για Νίκο Συρίγο: «Εγώ ξέρω ότι πολλές έχουν προσπαθήσει να τον φλερτάρουν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα