Σκόπελος: Θάνατος στο Champion Jet 1 – 44χρονος έπεσε νεκρός μπροστά στα μέλη του πληρώματος

09:06 6/9/2022 - Πηγή: NewsIt

Σκηνές πανικού στο πλοίο Champion Jet 1 που βρισκόταν εν πλω. Η σορός του άτυχου άντρα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας στη Σκόπελο, με τους γιατρούς να μην μπορούν να τον επαναφέρουν…

Ένας 44χρονος επιβάτης του δρομολογίου από Θεσσαλονίκη για Σκόπελο, έχασε τη ζωή του από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, την ώρα που το πλοίο Champion Jet

1 ήταν εν πλω.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου, η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου, ενημερώθηκε ότι ο επιβάτης του Ε/Γ – Ο/Γ – Τ/Χ πλοίου σημαίας Κύπρου, έχασε τις αισθήσεις του. Το πλοίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης προς τους λιμένες Σκιάθου – Σκοπέλου – Αλοννήσου – Μαντουδίου.

Μετά τον κατάπλου του πλοίου στον λιμένα Σκοπέλου, ο 44χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

To άρθρο Σκόπελος: Θάνατος στο Champion Jet 1 – 44χρονος έπεσε νεκρός μπροστά στα μέλη του πληρώματος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα