Σλούκας: «Ο Παναθηναϊκός έχει στόχο να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό»

16:54 22/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Κώστας Σλούκας σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός έχει στόχο να κατακτήσει το πρωτάθλημα μπάσκετ στην Ελλάδα, βάζοντας τέλος στην κυριαρχία του Ολυμπιακού.

Ο Κώστας Σλούκας έκανε δηλώσεις ενόψει της φετινής σεζόν στην Basket League, με τον έμπειρο

Έλληνα παίκτη να αναφέρει πως ο στόχος της νέας του ομάδας του Παναθηναϊκού είναι να πάρει τα ηνία από τον σύλλογο που αποχώρησε το καλοκαίρι, τον Ολυμπιακό, ζητώντας παράλληλα από τους φίλους του «τριφυλλιού» να στηρίξουν τις προσπάθειες εκείνου και των συμπαικτών του.

Τα λόγια του Κώστα Σλούκα

«Πρώτα απ’ όλα εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα, επιτυχίες για τον Παναθηναϊκό και να είμαστε ενωμένοι.

Ο βασικός στόχος της ομάδας μας είναι προφανώς να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα μετά από δύο χρόνια όπου ο Ολυμπιακός κυριάρχησε.

Ελπίζω, με τη βοήθεια του κόσμου και της τύχης, να τα καταφέρουμε στο τέλος της χρονιάς. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές και σε όλες τις ομάδες.

Και όσον αφορά στους φιλάθλους να αγαπούν τις ομάδες τους, να είναι δίπλα τους και φυσικά να μείνουν μακριά από ακραίες συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στον ελληνικό αθλητισμό».

To άρθρο Σλούκας: «Ο Παναθηναϊκός έχει στόχο να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σλούκας, Ο Παναθηναϊκός, Ολυμπιακό,sloukas, o panathinaikos, olybiako