Σοφία Βεργκάρα: Όταν άκουσα τη λέξη «καρκίνος», προσπάθησα να μην πανικοβληθώ

13:38 23/8/2021 - Πηγή: NewsIt

Για τη μάχη με τον καρκίνο του θυρεοειδούς που έδωσε σε ηλικία 28 ετών μίλησε η ηθοποιός Σοφία Βεργκάρα. Όπως αποκάλυψε, διαγνώστηκε σε μία επίσκεψη ρουτίνας χωρίς να έχει καμία ένδειξη. 

Το βράδυ του Σαββάτου (21/8) η Σοφία Βεργκάρα συμπαρουσίαζε τον τηλεμαραθώνιο Stand Up to Cancer 2021. Η ηθοποιός μίλησε και για την δικιά της εμπειρία και αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του θυρεοειδούς σε ηλικία 28 ετών χωρίς να έχει καμία ένδειξη. 

Είχε επισκεφτεί τον γιατρό της για

μία επίσκεψη ρουτίνας, όταν εκείνος ένιωσε κάτι σκληρό στον λαιμό της, την ώρα της ψηλάφησης. «Ήταν μία επίσκεψη ρουτίνας, μέχρι που ο γιατρός ένιωσε κάτι στον λαιμό μου. Χρειάστηκε να κάνω πολλές εξετάσεις για να δούμε τι είναι και τελικά, μου είπαν ότι είχα καρκίνο του θυρεοειδούς», ανέφερε η Σοφία Βεργκάρα.

Εξομολογήθηκε επίσης πως φοβήθηκε αρκετά μόλις έλαβε την διάγνωση, προσπάθησε όμως να μην πανικοβληθεί και να μάθει περισσότερα σχετικά με το θέμα. «Όταν είσαι νέα και ακούς την λέξη “καρκίνος”, το μυαλό σου πηγαίνει σε τόσα πολλά. Προσπάθησα να διαβάσω και να ανακαλύψω ό,τι μπορούσα για αυτό. Ήμουν τυχερή που το έμαθα νωρίς και είχα την καθημερινή στήριξη των γιατρών μου και της οικογένειάς μου», σημείωσε. 

Sofia Vergara opens up about being diagnosed with thyroid cancer at 28 during Stand Up To Cancer telethon https://t.co/LXmdu8Mpuh

Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) August 22, 2021

Η 49χρονη σήμερα ηθοποιός έχει μιλήσει ξανά στο παρελθόν για τη μάχη με τον καρκίνο, αποκαλύπτοντας ότι έπρεπε να αφαιρέσει τον θυρεοειδή της και ήταν σε θέση να κάνει πλήρη ανάρρωση. Παίρνει ακόμη φάρμακα για την πρόληψη του υποθυρεοειδισμού. «Έμαθα πολλά εκείνο το διάστημα, όχι μόνο για τον καρκίνο του θυρεοειδούς, αλλά έμαθα επίσης ότι σε περιόδους κρίσης, είμαστε καλύτερα μαζί», πρόσθεσε.

Δείτε βίντεο:

 

To άρθρο Σοφία Βεργκάρα: Όταν άκουσα τη λέξη «καρκίνος», προσπάθησα να μην πανικοβληθώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα