Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο με τους δύο νεκρούς στην παραλιακή – Κόπηκαν στη μέση αυτοκίνητα

06:45 24/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Σοκάρουν οι εικόνες που έρχονται από την Βάρης – Κορωπίου, καθώς σε τροχαίο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους δυο άνθρωποι, ενώ άλλοι δύο τραυματίστηκαν. 

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Καραμανλή και Βάρης – Κορωπίου λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τρίτης (23.01.20024)

Συγκεκριμένα ένα ΙΧ κατέβαινε την λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή με μεγάλη ταχύτητα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της τροχαίας πήγαινε με 180 χλμ/ώρα.

Το όχημα πέφτει κάνω σε άλλα δυο αυτοκίνητα τα οποία κινούνταν στο ρεύμα προς Πειραιά,

γίνεται καραμπόλα και στο τροχαίο εμπλέκεται και μια μοτοσυκλέτα.

Το ένα ΙΧ έπεσε σε μάντρα και τη γκρέμισε, ενώ από την άλλη πλευράς συνεχίζει την τρελή πορεία και καθώς έπεσε πάνω στα δυο ΙΧ, σε έναν φοίνικα και μια κολώνα. 

 

Πριν λίγο τραγωδία στην Παραλιακή:
Δύο νεκροί και δύο τραυματίες σε #τροχαίο δυστύχημα!
Σοκάρουν οι εικόνες από τη σύγκρουση: Ένα όχημα κόπηκε στη μέση ενώ υπάρχουν αναφορές ότι ενεπλάκησαν άλλα δύο οχήματα και μια μηχανή!

Telegram: https://t.co/0r3dHMb5j3 pic.twitter.com/I0mzMeNS4u

— Καθίκι (@KYTKYTKYTKYTKYT) January 23, 2024

Τα αυτοκίνητα κόπηκαν στη μέση ενώ οι εικόνες από το τροχαίο είναι ιδιαίτερα σκληρές.

Από το δυστύχημα ο τραγικός απολογισμός είναι δυο νεκροί 23 και 25 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι διακομίστηκαν από το ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας καθώς και 2 άλλοι τραυματίες ίδιας ηλικίας, με τον έναν πιο σοβαρά αλλά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Οι τραυματίες έχουν διακομιστεί στο Κρατικό Νίκαιας. Σε εκείνον τον δρόμο έχουν χάσει τη ζωή τους τόσο ο Τζώτζης Μονογυιός όσο και ο Madclip.

Πηγή φωτογραφιών: Το Forum των 3B/ Facebook

To άρθρο Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο με τους δύο νεκρούς στην παραλιακή – Κόπηκαν στη μέση αυτοκίνητα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοκάρουν, – Κόπηκαν,sokaroun, – kopikan