Σούπερ Καπ Ισπανίας: Πρόκριση στα πέναλτι για την Μπαρτσελόνα και τελικός με τη Ρεάλ Μαδρίτης

00:19 13/1/2023 - Πηγή: NewsIt

Η Μπαρτσελόνα πέρασε “δια πυρός και σιδήρου” από τον ημιτελικό με τη Ρεάλ Μπέτις, επικρατώντας στα πέναλτι με 4-2 και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας, όπου και θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Μπέτις έλειψε ισόπαλο 1-1 στην κανονική διάρκεια και 2-2 μετά την παράταση, αλλά ο Τερ Στέγκεν “ύψωσε”… τείχος στα πέναλτι και με δύο αποκρούσεις, χάρισε τη νίκη στους Καταλανούς.

Ο Λεβαντόφσκι είχε ανοίξει το σκορ για την Μπαρτσελόνα

στο 40′, αλλά ο Φεκίρ έφερε στα… ίσια το ματς στο 77′ και με το VAR να ακυρώνει ένα δεύτερο γκολ του Πολωνού στο φινάλε, το ματς οδηγήθηκε στον έξτρα χρόνο. Εκεί ο Φατί έδωσε ξανά το προβάδισμα στους Καταλανούς, αλλά η Μπέτις “απάντησε” για δεύτερη φορά, με τον Μόρον να ισοφαρίζει στο 103ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η πρόκριση κρίθηκε έτσι στα πέναλτι, όπου ο Τερ Στέγκεν βγήκε νικητής στις “μονομαχίες” με τους Χουάνμι και Ουίλιαμ Καρβάλιο, για να στείλει την Μπαρτσελόνα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Σούπερ Καπ της Ισπανίας.

To άρθρο Σούπερ Καπ Ισπανίας: Πρόκριση στα πέναλτι για την Μπαρτσελόνα και τελικός με τη Ρεάλ Μαδρίτης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα