Σπάνια δημόσια εμφάνιση για Τζίμι Κάρτερ πριν γίνει 99 ετών - Ο γηραιότερος εν ζωή πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ

08:01 24/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε σε φεστιβάλ στη Τζόρτζια ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζίμι Κάρτερ, λίγο πριν γιορτάσει τα 99α γενέθλιά του.

Στη γενέτειρα του Τζίμι Κάρτερ, την πόλη Πλέινς στην πολιτεία Τζόρτζια, πραγματοποιείται Φεστιβάλ Φιστικιού, το οποίο επισκέφθηκε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ. Υπενθυμίζεται

πως είναι ο 39ος πρόεδρος των ΗΠΑ, καθώς διατέλεσε από το 1977 έως το 1981. Μαζί του ήταν και η 96χρονη σύζυγός του, Ρόζαλιν.

«Όμορφη μέρα για τον Πρόεδρο και την κυρία Κάρτερ που απόλαυσαν μια βόλτα στον χώρο του Φεστιβάλ Φιστικιού στο Πλέινς! Μόλις μια εβδομάδα προτού γίνει 99 ετών. Στοιχηματίζουμε ότι παγωτό με γεύση φιστικοβούτυρο θα έχει το μενού για το μεσημεριανό γεύμα», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter το Κέντρο Κάρτερ, με βίντεο από την σπάνια δημόσια εμφάνιση του ζεύγους.

«Ήταν μεγάλη έκπληξη! Και ναι, του τραγουδήσαμε “Happy Birthday”», είπε στο CNN η Έρικα Μπέτις Ουίλιαμς, η οποία απαθανάτισε την απροσδόκητη εμφάνιση του ζεύγους Κάρτερ.

Δείτε το βίντεο:

Beautiful day for President & Mrs. Carter to enjoy a ride through the Plains Peanut Festival! And just a week before he turns 99.

We’re betting peanut butter ice cream is on the menu for lunch!#JimmyCarter99 https://t.co/c3b9OqzjXU

— The Carter Center (@CarterCenter) September 23, 2023

Ο Τζίμι Κάρτερ είναι ο γηραιότερος εν ζωή πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ. Τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Το 2015 είχε αποκαλύψει πως υποβλήθηκε σε θεραπεία για μελάνωμα, το οποίο έκανε μετάσταση στο συκώτι και στον εγκέφαλο.

Το Κέντρο Κάρτερ είχε ανακοινώσει τον Φεβρουάριο πως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ θα δέχεται ιατρική φροντίδα κατ’ οίκον ώστε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του κοντά στην οικογένειά του.

Με πληροφορίες από CNN

To άρθρο Σπάνια δημόσια εμφάνιση για Τζίμι Κάρτερ πριν γίνει 99 ετών - Ο γηραιότερος εν ζωή πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σπάνια, Τζίμι Κάρτερ, ΗΠΑ,spania, tzimi karter, ipa