Σταδιακή υποχώρηση της κακοκαιρίας Daniel από το απόγευμα - Έξι περιοχές παραμένουν σε «κόκκινο συναγερμό»

11:56 7/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Η κακοκαιρία Daniel συνεχίζει να επελαύνει και σήμερα (7.9.2023) ακόμα σε πολλά σημεία της χώρας και προκαλεί ανεπανάληπτες καταστροφές, αλλά φαίνεται πως η τεράστια δύναμή της ξεθυμαίνει πλέον και σύμφωνα με το Meteo από το απόγευμα αναμένεται να υπάρχει σταδιακή υποχώρηση στα ακραία φαινόμενα.

Παρόλα αυτά πάντως, μέχρι το απόγευμα σε έξι περιοχές της χώρας θα υπάρχει… κόκκινος συναγερμός. Το Meteo.gr ανέφερε ότι στις

περιοχές αυτές τα φαινόμενα από την καταιγίδα Daniel θα είναι κατά τόπους έντονα.

Στο  «κόκκινο» θα βρίσκονται ως το απόγευμα οι εξής περιοχές:

Γρεβενά,Μαγνησία,Καρδίτσα,Τρίκαλα,Φθιώτιδα,Ευρυτανία.

Όπως ανέφερε το Meteo.gr: «Σταδιακή υποχώρηση θα παρουσιάσει την Πέμπτη 07/09 η κακοκαιρία Daniel, η οποία επηρεάζει τη χώρα μας από τη Δευτέρα 04/09 δίνοντας ακραία ύψη βροχής και δημιουργώντας πολλά προβλήματα.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr,  την Πέμπτη 07/09 αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας, στο Ιόνιο και στο Βόρειο Αιγαίο, οι οποίες όμως βαθμιαία θα εξασθενήσουν και έως το βράδυ θα περιοριστούν σημαντικά».

Για τις περιοχές που θα βρίσκονται έως και το απόγευμα στο… μάτι της κακοκαιρίας Daniel το Meteo ανέφερε:

Τα φαινόμενα έως το απόγευμα της Πέμπτης 07/09, θα είναι κατά τόπους έντονα σε:

Δυτική Μακεδονία (Γρεβενά)Θεσσαλία (Μαγνησία, Καρδίτσα, Τρίκαλα)Στερεά Ελλάδα (Φθιώτιδα, Ευρυτανία)

To άρθρο Σταδιακή υποχώρηση της κακοκαιρίας Daniel από το απόγευμα - Έξι περιοχές παραμένουν σε «κόκκινο συναγερμό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σταδιακή, Daniel, - Έξι,stadiaki, Daniel, - exi