Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Νίκο Συρίγο: Αν δεν σου αρέσουν τα «πεσίματα», δεν κάθεσαι να μιλάς στην κάμερα

13:22 25/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προστέθηκε στη λίστα εκείνων που διαφώνησαν δημόσια με τον Νίκο Συρίγο, που δήλωσε ότι δεν του αρέσουν τα «δημοσιογραφικά πεσίματα».

«Όταν ο Νίκος Συρίγος, κάνει δική του εκπομπή, ας μη βάλει πεσίματα», είπε πει… δηκτικά και η Σίσσυ Χρηστίδου, παρουσιάστρια της εκπομπής όπου συμμετέχει ο Νίκος Συρίγος. Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πήγε ένα βήμα πιο πέρα.

Κατά τη διάρκεια

συζήτησης στην εκπομπή Happy Day το πρωί της Πέμπτης (25.01.2024), η Σταματίνα Τσιμτσιλή «κάρφωσε» το Νίκο Συρίγο…

«Το θέμα είναι ότι αν δεν σου αρέσουν τα πεσίματα και δεν τα εγκρίνεις, δεν κάθεσαι κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο να μιλήσεις σε μία κάμερα.

Μπορώ να καταλάβω ότι ο Νίκος σέβεται τους συναδέλφους και έχει και το άγχος να μην πουν ότι καβάλησε το καλάμι ή ότι την ψώνισε λόγω το ότι μπήκε στο προσκήνιο με τη σχέση του (σ.σ. Ελεωνόρα Ζουγανέλη)… αλλά από την άλλη, αν είσαι εναντίον των πεσιμάτων, λες με ευγένεια ότι εγώ παιδιά δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτά».

Ο ίδιος ο Νίκος Συρίγος, όταν ρωτήθηκε για τη δήλωση της Σίσσυς Χρηστίδου, δεν θέλησε να… ρίξει λάδι στη φωτιά και τόνισε πως θα το συζητήσουν οι δυο τους.

«Ξέρω τι είπε η Σίσσυ, θα τα πούμε στη σύσκεψη. Είμαστε μια οικογένεια και την αγαπώ πολύ. Είμαστε όλοι μια χαρά. Μια χαρά ήταν όλα αυτά που είπε.

Θα πω αλήθεια, δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος με τα πεσίματα. Δεν θα το έκανα εγώ. Η αίσθηση που έχω για τη δημοσιογραφία είναι διαφορετική. Όλοι προσεγγίζουμε τη δημοσιογραφία αλλιώς».

To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Νίκο Συρίγο: Αν δεν σου αρέσουν τα «πεσίματα», δεν κάθεσαι να μιλάς στην κάμερα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα