Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να ήμουν στο Survivor»

22:48 5/1/2024 - Πηγή: NewsIt

«Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να ήμουν στο Survivor», δήλωσε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, Σταυρούλα Χρυσαειδή, καθώς έκανε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα στη ζωή της, ωστόσο τόνισε ότι μια καλή πρόταση ίσως να την έβαζε σε σκέψεις να ξαναπάει στον Άγιο Δομίνικο.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είπε στη Φαίη Σκορδά για τη ζωή της μετά το Survivor ότι «αυτή τη

στιγμή δεν θα ήθελα να ήμουν εκεί. Το έζησα δύο φορές σερί… Η πρώτη φορά που πήγα ήταν η εμπειρία, τη δεύτερη φορά ήταν και το γόητρο να κερδίσεις, αλλά και το οικονομικό εννοείται. Σίγουρα αν υπάρξει καλή οικονομική πρόταση θα το σκεφτώ, αλλά δεν θα πω κατευθείαν ναι».

Ωστόσο, η  Σταυρούλα Χρυσαειδή τόνισε πως μια καλή οικονομική πρόταση ίσως την έβαζε σε σκέψεις για να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Για το νέο της επαγγελματικό ξεκίνημα μαζί με τον Νίκο Γιάννη με τον οποίο συμμετείχαν στο Survivor, η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποκάλυψε: «Ανοίξαμε ένα καφέ, γενικά έρχεται και κόσμος για να με γνωρίσει. Έχει αλλάξει κατά πολύ η ζωή, μας έγινε η πρόταση, είμαστε μαζί με ακόμα έναν συνεργάτη. Το πρωί δουλεύω στο γυμναστήριο του αδερφού μου γιατί είμαι και γυμνάστρια, δεν μου αρέσει καθόλου να κάθομαι».

To άρθρο Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να ήμουν στο Survivor» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σταυρούλα Χρυσαειδή, Αυτή, Survivor,stavroula chrysaeidi, afti, Survivor