Μετά την πρώτη ομιλία Κασσελάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, σύσσωμο το κόμμα στο Μοναστηράκι για τον Κώστα Ζαχαριάδη

20:14 5/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Αφού ολοκλήρωσε την πρώτη του ομιλία στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο νέος πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, πήγε στο Μοναστηράκι μαζί με τον Τάιλερ και τους υπόλοιπους βουλευτές για να παρακολουθήσουν την ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Ζαχαριάδη, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή του.

Τόσο ο Στέφανος Κασσελάκης όσο και ο Τάιλερ συνομίλησαν με τα υπόλοιπα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

αλλά και τον κόσμο που βρέθηκε στο Μοναστηράκι για την ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Ζαχαριάδη, βγάζοντας και selfies με τον κόσμο.

Selfies έβγαλαν και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η Έφη Αχτσιόγλου ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι στην πρώτη σειρά των παρευρισκόντων έκατσε ο Νίκος Φίλης μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ ενώ δίπλα τους είναι ο επικεφαλής της ΚΟ του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος.

Από τα ντοκουμέντα που ξεχώρισαν, επίσης, ήταν ένας σκύλος που πήγε στα πόδια του Στέφανου Κασσελάκη και φυσικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τον χάιδεψε, αφού και ο ίδιος έχει έναν σκύλο για κατοικίδιο μαζί με τον σύντροφό του, τον Τάιλερ.

Η συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα

Πριν από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κώστα Ζαχαριάδη στο Μοναστηράκι, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων συναντήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Στη συνάντηση, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του συνδυασμού «Ανοιχτή Πόλη», ο Αλέξης Τσίπρας «εξέφρασε την ολόθερμη στήριξή του στον Κώστα Ζαχαριάδη τονίζοντας ότι είναι επιτακτική η ανάγκη ο Δήμος Αθηναίων να αλλάξει διοίκηση».

Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στα μείζονα προβλήματα της πόλης, όπως η έλλειψη ελεύθερων χώρων, χώρων πρασίνου και αναψυχής, η καθαριότητα, η υποβάθμιση των γειτονιών, η απουσία σύγχρονων υποδομών κ.ά.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση «ο Αλέξης Τσίπρας θυμήθηκε με νοσταλγία τα χρόνια που ήταν επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης και έκανε ειδική αναφορά στον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζουν οι δήμοι στην καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών».

Ο Κώστας Ζαχαριάδης από την πλευρά του «ευχαρίστησε θερμά τον Αλέξη Τσίπρα για τη βοήθειά του, τονίζοντας ότι είναι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα στηριζόμενος στην ποιότητα του ψηφοδελτίου αλλά και στη συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία της Ανοιχτής Πόλης, απόρροια της εικοσαετούς πορείας της στα δημοτικά δρώμενα της Αθήνας».

To άρθρο Μετά την πρώτη ομιλία Κασσελάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, σύσσωμο το κόμμα στο Μοναστηράκι για τον Κώστα Ζαχαριάδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στέφανος Κασσελάκης, Μετά, ΣΥΡΙΖΑ, Τάιλερ, Ζαχαριάδη,stefanos kasselakis, meta, syriza, tailer, zachariadi