Στέφανος Τσιτσιπάς: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί, το ξέσπασμα και η συγκίνηση του Έλληνα τενίστα μετά τον τίτλο στο Μόντε Κάρλο

18:30 14/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Κάσπερ Ρουντ με 2-0 στον τελικό του Μόντε Κάρλο και κατέκτησε τον 11ο τίτλο της καριέρας του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε στις μεγάλες εμφανίσεις και τους τίτλους, διέλυσε τον Κάσπερ Ρουντ στο Μόντε Κάρλο και σήκωσε για τρίτη φορά το συγκεκριμένο τρόπαιο τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγύρισε έξαλλα

την επιτυχία του, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνηση του για το γεγονός ότι κατάφερε να επιστρέψει στους τίτλους, παρά το ντεφορμάρισμα των τελευταίων μηνών, τα ειρωνικά σχόλια και την πτώση στην παγκόσμια κατάταξη.

Δείτε πως ο Έλληνας πρωταθλητής έζησε τον τελευταίο πόντο:

Η στιγμή που δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του:

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του επί του Ρουντ και την κατάκτηση του τουρνουά στο Μόντε Κάρλο έγραψε στην κάμερα το μήνυμα Fate favors fearless το οποίο σημαίνει: “Η μοίρα ευνοεί τους τολμηρούς”.

To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί, το ξέσπασμα και η συγκίνηση του Έλληνα τενίστα μετά τον τίτλο στο Μόντε Κάρλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα