Στην Αθήνα ο Πόνσε για την ΑΕΚ – Αποθέωση στο αεροδρόμιο

22:46 6/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής (6/8) ο Έκι Πόνσε για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Ο Έκι Πόνσε επέστρεψε στην ΑΕΚ ύστερα από τέσσερα χρόνια και το βράδυ της Κυριακής έφτασε στην Αθήνα, προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Πόνσε

αποκτήθηκε από την ΑΕΚ έναντι 4 εκατ. ευρώ και υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2027.

Οι οπαδοί της Ένωσης φρόντισαν να υποδεχθού με θερμό τρόπο τον Αργεντινό επιθετικό, καθώς περισσότερα από 100 άτομα βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και αποθέωσαν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

“Είμαι χαρούμενος, αισθάνομαι υπέροχα, ανυπομονούσα να έρθω, αυτό που επιθυμώ είναι να δώσω το 100%” ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις.

Και συνέχισε λέγοντας: «Να κάνουμε μία ακόμη καλύτερη χρονιά σε σχέση με αυτή που είχαμε όταν ήμουν εδώ (σ.σ. 2018/19). Έχω μιλήσει με τον κ. Αλμέιδα, νιώθω έτοιμος να βοηθήσω όταν μου ζητηθεί. Να ακολουθήσουν οι ιατρικές εξετάσεις και η υπογραφή του συμβολαίου, αλλά είμαι έτοιμος όταν μου δοθεί το “ΟΚ”.

Αυτό που μπορώ να πω στον κόσμο είναι πως αυτή την αγάπη και τον σεβασμό που νιώθω για την ομάδα θα προσπαθήσω να τα δείξω στο γήπεδο, ελπίζω να έχω την τύχη να σκοράρω. Από την πρώτη στιγμή νιώθω την αγάπη του κόσμου, δέχθηκα άπειρα μηνύματα, νιώθω τεράστια ευθύνη απέναντι στον κόσμο».

To άρθρο Στην Αθήνα ο Πόνσε για την ΑΕΚ – Αποθέωση στο αεροδρόμιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα