Στο νοσοκομείο και ο Βασιλιάς Κάρολος για επέμβαση προστάτη

17:51 17/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Δυο μέλη της Βασιλικής Οικογένειας της Βρετανίας θα βρίσκονται στο νοσοκομείο το επόμενο διάστημα. Εκτός από την Πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον η οποία υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιά και ο Βασιλιάς Κάρολος νοσηλεύεται για προστάτη. 

Το ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ότι ο Βασιλιάς Κάρολος θα εισαχθεί στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα και έχει αναβάλει προγραμματισμένες δημόσιες υποχρεώσεις.

Σε δήλωσή του, το παλάτι αναφέρει: «Όπως χιλιάδες άνδρες κάθε χρόνο, ο βασιλιάς έχει αναζητήσει θεραπεία για έναν διογκωμένο

προστάτη. Η κατάσταση της Αυτού Μεγαλειότητος είναι καλοήθης και θα μεταβεί στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα για διορθωτική διαδικασία. Οι δημόσιες υποχρεώσεις του βασιλιά θα αναβληθούν για μια σύντομη περίοδο ανάρρωσης».

A statement from Buckingham Palace on the King’s health here. Charles has sought treatment for an enlarged prostate, a benign condition, and will attend hospital next week for a corrective procedure followed by a short period of recuperation pic.twitter.com/gnzpKs2tkj

— Roya Nikkhah (@RoyaNikkhah) January 17, 2024

To άρθρο Στο νοσοκομείο και ο Βασιλιάς Κάρολος για επέμβαση προστάτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βασιλιάς Κάρολος,vasilias karolos