Συγκλονίζει γιαγιά σε «μνημείο» για τον Ναβάλνι: «Προδότης ο Πούτιν, δεν φοβάμαι, μπορούν μόνο να με σκοτώσουν»

21:05 17/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Ξέσπασε μια ηλικιωμένη Ρωσίδα που βρέθηκε σε ένα από τα αυτοσχέδια μνημεία τα οποία έχουν στηθεί σε όλη τη Ρωσία για τον θάνατο του Αλεξέι Ναβάλνι.

Η ηλικιωμένη γυναίκα αψήφησε κάθε προειδοποίηση και απέτισε φόρο τιμής στον Αλεξέι Ναβάλνι στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η ηλικιωμένη περιέγραψε με μελανά λόγια όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στη χώρα της και κατηγόρησε τον Πούτιν ότι είναι προδότης.

Η

γυναίκα είναι συνταξιούχος που επέζησε της Πολιορκίας του Λένινγκραντ και δεν δίστασε να τα βάλει με τον Πούτιν. Η ίδια έκανε τις δηλώσεις αυτές μπροστά στις κάμερες και γρήγορα το βίντεο έγινε viral. 

Η ηλικιωμένη είπε: «Φτάνει το αίμα, φτάνει το μίσος. Φτάνει με όλα αυτά! Σκότωσε τα παιδιά στην Ουκρανία, πόσοι δικοί μας στρατιώτες σκοτώθηκαν; Πόσοι στην Ουκρανία; Λένε ψέματα.

Πάνω από 300 χιλιάδες από τους στρατιώτες μας σκοτώθηκαν, δεν αισθάνεται μεταμέλεια; 

Δεν φοβούνται το αίμα, δεν πολεμούν τους εαυτούς τους, έχουν όφελος από αυτόν το πόλεμο. Πόσοι δισεκατομμυριούχοι εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια αυτού του πολέμου; 

Είναι προδότης της πατρίδας μας, προδότης ο Πούτιν, που κάνει σκλάβους τους ανθρώπους. 

Η εξουσία του είναι παράνομη, κανείς δεν τον εξέλεξε.

Δεν είναι άνθρωποι».

“I’m not afraid! They can only kill me! — a pensioner who survived the siege of Leningrad spoke out at a rally in memory of Alexei Navalny
Video: SOTAvision#Navalny #Moscow #protests pic.twitter.com/UkXHJpjwIi

— SOTA English (@sotavisioneng) February 16, 2024

 

Σε αυτό το σημείο όσοι βρίσκονταν εκεί ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, ενώ η ίδια συνέχισε λέγοντας πως δεν φοβάται: «Υπάρχουν γυναίκες χωρίς άνδρες, μανάδες χωρίς γιους, παιδιά χωρίς πατεράδες.

Δεν αισθάνεται άσχημα, δεν πολεμά τον εαυτό του…

Δεν φοβάμαι, είμαι ήδη μεγάλη, μπορούν μόνο να με σκοτώσουν…

Γιατί τον ακούμε; Είμαστε 140 εκατομμύρια. 

Δεν μπορούμε να υψώσουμε ανάστημα και να του πούμε: “Φύγε από εδώ, ψοφίμι”». 

To άρθρο Συγκλονίζει γιαγιά σε «μνημείο» για τον Ναβάλνι: «Προδότης ο Πούτιν, δεν φοβάμαι, μπορούν μόνο να με σκοτώσουν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα