Συνεχίζεται το σήριαλ του Ρόμπερτ Ντε Νίρο με τις καταγγελίες της πρώην βοηθού του - «Με έβαλε δύο φορές να του ξύσω την πλάτη»

17:46 1/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Νέα… επεισόδια στο σήριαλ της δίκης του Ρόμπερτ Ντε Νίρο με την πρώην βοηθό του. Σύμφωνα με τις καταγγελίες της, ο καταξιωμένος ηθοποιός της εξέφραζε τις εξωφρενικές απαιτήσεις του και την αντιμετώπιζε πολύ πιο υποτιμητικά από ότι έπρεπε.

Το κατηγορητήριο κατά του Ρόμπερτ Ντε Νίρο συνεχίζει να βαραίνει. Η πρώην βοηθός του, η Γκρέϊαμ Τσέις Ρόμπινσον, αν και ήταν αντιπρόεδρος στην εταιρία του ηθοποιού – μεγιστάνα, Canal Productions, κατήγγειλε στη δίκη ότι την αντιμετώπιζε ως μια απλή υπάλληλο και της ζητούσε εξωφρενικά πράγματα, δίχως

να δείχνει σεβασμό.

Σύμφωνα με τη DailyMail, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο παραδέχτηκε κάποιες από τις κακές συμπεριφορές του κατά τη διάρκεια της δίκης, ωστόσο είπε ότι ποτέ δεν έκανε κάτι με ασέβεια, όπως π.χ. να του ξύσει την πλάτη η Ρόμπινσον…

«Εντάξει, ήταν δύο φορές. Με πιάσατε. Σας λέω ότι όλα αυτά είναι ανοησίες. Δεν το έκανα ποτέ με ασέβεια», ανέφερε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, μετά από αλλεπάλληλες ερωτήσεις για τουλάχιστον δύο περιπτώσεις όπου είχε βάλει την πρώην βοηθό του να του ξύσει την πλάτη.

Οι συνήγοροι της Ρόμπινσον έχουν βγάλει στη φόρα όλα τα άπλυτα του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, σχετικά με τις αγγαρείες που της ανέθετε. Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι τη διέταξε να πάρει ταξί για να του φέρει ένα μαρτίνι από το ίδιο του το εστιατόριο ενώ τακτικά της ζήταγε να του κάνει τη μπουγάδα του.

Μια άλλη φορά, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κάλεσε χαράματα τη Ρόμπινσον για να τον βοηθήσει να αποκτήσει πρόσβαση στο PC του. Μάλιστα, δεν σεβάστηκε ούτε τον θάνατο και την κηδεία της γιαγιάς της το 2015, καθώς την πήρε τηλέφωνο 2 φορές κατά τη διάρκεια της τελετής για να της ζητήσει να αγοράσει εισιτήρια λεωφορείου για τον γιο του.

Βέβαια, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν φάνηκε να… ανησυχεί και να στεναχωριέται για τις καταγγελίες. «Ε και; Αν το έκανα, τότε έτσι είναι», δήλωσε, σύμφωνα με τη DailyMail, λέγοντας πως δεν γνώριζε πως επρόκειτο για τέτοιο οικογενειακό συμβάν.

«Κακομαθημένο κ@λοπαιδο, άντε γ@μ@σ@@»

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο συνέχισε να παραδέχεται τα λάθη του στη δίκη και μάλιστα επιβεβαίωσε ότι στέκουν οι καταγγελίες της Ρόμπινσον για φραστικές επιθέσεις μέσω τηλεφώνου. Βέβαια, όλα αυτά τα έκανε με μισή καρδιά.

«Δεν απαντάς τις γαμ@μενες κλήσεις μου. Πώς τολμάς; Θα σε απολύσω. Είσαι γαμ@μ@ν@ παρελθόν. Αυτά είναι μαλακι@ς. Πως τολμάς να μη με σέβεσαι, κακομαθημένο κ@λοπαιδο. Άντε γ@μ@σ@», φέρεται να λέει ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε μήνυμα στη Ρόμπινσον.

«Εκείνη τη φορά το έκανα», παραδέχτηκε μετά από παρατηρήσεις του συνηγόρου της.

Ωστόσο, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο διέψευσε τις κατηγορίες σεξισμού, μια καταγγελία της Ρόμπινσον λόγω του μισθού της, ο οποίος ήταν χαμηλότερος από αυτόν του άντρα προπονητή του. 

Η Ρόμπινσον είχε απαιτήσει να παίρνει τον ίδιο μισθό, όμως ο ηθοποιός της απάντησε ότι «ταξίδευε μαζί μου για 40 χρόνια. Άφηνε την οικογένειά του για να είναι δίπλα μου για μεγάλα διαστήματα».

Δεν την άφηνε να παραιτηθεί

Μετά από εντάσεις που είχαν δημιουργηθεί στη σχέση του Ντε Νίρο με την σύντροφό του, Τίφανι Τσεν, η Ρόμπινσον κατάλαβε πως πρέπει να αποχωρήσει από εκείνο το τρίγωνο.

Η ενάγουσα παρουσίασε τηλεφωνικές συζητήσεις της Τσεν με τον ηθοποιό, όπου την αποκαλεί «σκύλα» και «χειριστική». Η σύντροφος του Ντε Νίρο φοβόταν πως απώτερος σκοπός της βοηθού ήταν κάτι παραπάνω από μια αυστηρή επαγγελματική σχέση.

Όταν η Τσεν ζήτησε από τους λογιστές του Ντε Νίρο να «οργώσουν» τα οικονομικά στοιχεία της Ρόμπινσον, τότε αποφάσισε να φύγει μια και καλή. Ενώπιον του δικαστηρίου, κατηγόρησε τον ντε Νίρο πως όταν είχε καταθέσει πρώτη φορά παραίτηση το 2018, ο εργοδότης της την απέτρεψε, απειλώντας πως θα της έδινε αρνητικές συστάσεις.

Από τη μεριά του, ο Ντε Νίρο αρνήθηκε τις κατηγορίες: «Λέτε ότι την απείλησα. Δεν κάνω τέτοια. Εργαζόταν για μένα, της φερόμουν με σεβασμό».

Σύμφωνα με το ηθοποιό, η ανταλλαγή τους τότε οδήγησε σε διαπραγματεύσεις που ανέβασαν το μισθό της από τις 200.000 στα 300.000 δολάρια ετησίως. Πρόσθεσε επίσης πως η Ρόμπινσον παραιτήθηκε το 2019, όταν άρχισαν να εγείρονται αμφιβολίες για «την ειλικρίνεια, την ηθική και τα κίνητρα» της αντιπροέδρου του.

Με πληροφορίες από DailyMail / Φωτογραφίες: Reuters

To άρθρο Συνεχίζεται το σήριαλ του Ρόμπερτ Ντε Νίρο με τις καταγγελίες της πρώην βοηθού του - «Με έβαλε δύο φορές να του ξύσω την πλάτη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνεχίζεται, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, - Με,synechizetai, robert nte niro, - me