Συνελήφθη στα Χανιά για ξυλοδαρμό της συζύγου και του παιδιού τους - Η ταχύτατη επέμβαση αστυνομικών

11:36 5/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Η καταγγελία της γυναίκας για ενδοοικογενειακή βία, προκάλεσε τη σύλληψη του 46χρονου συζύγου της, στα Χανιά. Ταχύτατη η επέμβαση των αστυνομικών…

Μάστιγα η ενδοοικογενειακή βία στα Χανιά, με τις καταγγελίες να συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Τη νύχτα, αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι οικογένειας και προχώρησαν στη σύλληψη

του 46χρονου πατέρα και συζύγου. Του άντρα που κατηγορείται ότι επιτέθηκε και χτύπησε τόσο τη γυναίκα του, όσο και το παιδί τους, που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού.

Με χειροπέδες κατέληξε ένας 46χρονος από τη Βουλγαρία μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο σπίτι της οικογένειας στα Χανιά, χθες (Πέμπτη 4/4), όταν σύμφωνα με την καταγγελία της 42χρονης συζύγου του ο 46χρονος, την απείλησε, την εξύβρισε και την χτύπησε.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, χειροδίκησε και σε βάρος του 9χρονου αγοριού τους, που είναι στο φάσμα του αυτισμού.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον άνδρα, ο οποίος συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

To άρθρο Συνελήφθη στα Χανιά για ξυλοδαρμό της συζύγου και του παιδιού τους - Η ταχύτατη επέμβαση αστυνομικών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνελήφθη, Χανιά, - Νέο,synelifthi, chania, - neo