Συνελήφθησαν οι νεαροί που χάθηκαν με τη βάρκα στα ανοιχτά της Κρήτης - Μπορεί να πληρώσουν τη... νύφη για την επιχείρηση εντοπισμού

14:45 1/6/2023 - Πηγή: NewsIt

Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη είναι οι δύο νεαροί που χάθηκαν με βάρκα στη Χερσόνησο του Ηρακλείου της Κρήτης, καθώς προέκυψε ότι την είχαν κλέψει και συνελήφθησαν μετά τον εντοπισμό τους. 

Σύμφωνα με το cretapost.gr, χρειάστηκε να στηθεί μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό των δύο νεαρών που χάθηκαν με τη βάρκα στα ανοιχτά της Κρήτης, καθώς αποφάσισαν να πάρουν αυτή που βρισκόταν στον πύργο του ναυαγοσώστη για… βόλτα.

Εκτός από

τα σκάφη του Λιμενικού, στην επιχείρηση εντοπισμού συμμετείχαν και ιδιώτες αλλά και σκάφος του Παγκρήτιου Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών. Όταν τους βρήκαν, ρυμούλκησαν τη βάρκα με ασφάλεια στην ακτή, όπου προέκυψε ότι την έκλεψαν.

Αμέσως, οι δύο νεαροί συνελήφθησαν και κατηγορούνται για κλοπή ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να κληθούν να πληρώσουν το κόστος της επιχείρησης εντοπισμού.

To άρθρο Συνελήφθησαν οι νεαροί που χάθηκαν με τη βάρκα στα ανοιχτά της Κρήτης - Μπορεί να πληρώσουν τη... νύφη για την επιχείρηση εντοπισμού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα