ΣΥΡΙΖΑ: Σοβαρά θέματα έχουν «εξαφανιστεί» από την επικαιρότητα και η ΝΔ κατευθύνει τη συζήτηση όπου θέλει

07:03 10/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Με τον χρόνο να κυλάει αντίστροφα για τις εκλογές, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται έτοιμα να δώσουν την τελική μάχη πάνω στο δικό τους πρόγραμμα και σε αυτό της Νέας Δημοκρατίας, και όχι με βάση τη «Δήμητρα» και την «κυβέρνηση ηττημένων».

Και αυτό γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, έχοντας επικοινωνιακή

υπεροχή, κατευθύνει τη συζήτηση εκεί που θέλει μέχρι τις εκλογές – και όχι εκεί που πρέπει.

Όπως λένε άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι το θέμα των Tεμπών δεν υπάρχει πουθενά στην επικαιρότητα, παρά την πορεία που έκαναν οι συγγενείς των θυμάτων και παρά το γεγονός ότι προσελήφθη στον ΟΣΕ, εκτός ΑΣΕΠ, η κόρη του αρχισυνδικαλιστή της ΔΑΚΕ κ. Κιουτσούκη. 

Όπως επισημαίνουν τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η κυβέρνηση επιχειρεί να κινηθεί με χτυπήματα κάτω από την μέση, ανατρέχοντας σε έγγραφα εργασίας των κομματικών στελεχών, όπως έγινε με το κείμενο του Ευκλείδη Τσακαλώτου για τα τοπικά νομίσματα.

«Αυτό που δεν έχουν καταλάβει ωστόσο στην κυβέρνηση, λένε οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, είναι ότι ο κόσμος αδιαφορεί για όλα αυτά τα θέματα από την στιγμή που η καθημερινότητά του είναι δύσκολη.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, επικεντρώνει το ενδιαφέρον του και στους νέους, λανσάροντας το σύνθημα «καλύτερα σφηνάκι παρά τον Μητσοτάκη», ενώ, στη συνέντευξη που έδωσε το πρωί της Τρίτης (09.05.2023), ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποτιμά την νέα γενιά.

«Τα νέα παιδιά δεν έχουν λόγο να μείνουν εδώ. Βλέπουν ότι μπορούν να έχουν τριπλάσιο μισθό στο εξωτερικό οι νέοι επιστήμονες. Είναι υποτιμητικό ότι ο κ. Μητσοτάκης έδωσε 150 ευρώ για να πάνε να ψηφίσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύουν ακόμα ότι, τόσο η έκθεση της επιτροπής PEGA για τις παρακολουθήσεις στη Ελλάδα όσο και οι προειδοποιήσεις του πρώην υπουργού Αλέκου Παπαδόπουλου για τις αλχημείες με το Δημόσιο και το γενικό χρέος της κυβέρνησης με εγγυήσεις τις ασφαλιστικές εισφορές, είναι για να τις παίρνει κανείς στην πλάκα.

To άρθρο ΣΥΡΙΖΑ: Σοβαρά θέματα έχουν «εξαφανιστεί» από την επικαιρότητα και η ΝΔ κατευθύνει τη συζήτηση όπου θέλει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα