Τα Public μπαίνουν στα (πράσινα) κουτάκια της BOX NOW

10:02 3/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Καιρός να μπεί ένα τέλος στη σπαζοκεφαλιά του «που θα δηλώσω να έρθει η παραγγελία μου». Τα Public έρχονται να δώσουν τη λύση, σε συνεργασία με την BOX NOW!

Ακόμη και για όσους δεν τα…είχαν καλά με την τεχνολογία, τα τελευταία χρόνια τους έκαναν να αλλάξουν γνώμη. Και να μπουν στη διαδικασία να παραγγείλουν οτιδήποτε ήθελαν ηλεκτρονικά.

Και τότε, ξεκίνησε το μεγάλο πρόβλημα: πότε και που θα

έρθει η παραγγελία;

Ας μη γελιόμαστε… Ποιος δεν έχει έστω μια ιστορία να διηγηθεί για το δέμα που δεν ήρθε την ώρα που είχε συμφωνηθεί, για το δέμα που κατέληξε σε… άλλη διεύθυνση, για τον κούριερ που άργησε ή δεν πρόλαβε.

Σε μια καθημερινότητα που είμαστε όλοι στο… τρέξιμο, δεν υπάρχει χρόνος να πας μόνος σου στο μαγαζί να παραλάβεις αυτό που έχεις αγοράσει. Γιατί συχνά, μπορεί η ώρα που θα σχολάσεις να είναι ώρα που τα μαγαζιά έχουν κλείσει.

Και τι θα γίνει; Δεν παραλάβεις; Όχι.

Γιατί, τώρα στα Public ΒΟΧ-άρεις όπου, όπως, όποτε με locker pick up 24/7 και η παραγγελία σου έρχεται κουτί!

Άρα, θα επιλέξεις που θα παραλάβεις και θα αποφασίσει πότε θα πας να το παραλάβεις. Τόσο απλά. Βάζεις τα πράγματα σε κουτάκια. Κυριολεκτικά!

Αν λοιπόν αποφασίσετε να ψωνίσετε ένα (ή και περισσότερα) από τα 100.000 προϊόντα των Public.gr, κάπως έτσι θα γίνει. Θα διαλέξετε τι θέλετε να αγοράσετε και θα πείτε που θέλετε να το παραλάβετε. Και όταν φτάσει, θα πάτε να το πάρετε, την ώρα που σας βολεύει. Χωρίς το άγχος του ωραρίου ή της καθυστέρησης.

Συνεργασία του… κουτιού από Public και BOX NOW

Αυτή είναι η νέα, φιλική προς το περιβάλλον, υπηρεσία 24ωρης παραλαβής που έρχεται στα Public. Πλέον, μπορείτε να παραλάβετε από τα locker της BOX NOW, 24 ώρες το 24ωρο, επτά μέρες την εβδομάδα.

Τι πρέπει να κάνετε; Απλά να επιλέξετε το locker που σας βολεύει. 1.200 σημεία υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, ένα σίγουρα θα βρίσκεται κοντά σας…

Η νέα υπηρεσία των Public δίνει στους καταναλωτές την απόλυτη ελευθερία. Και όχι μόνο μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας όταν και όπου θέλετε αλλά υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσετε ακόμη και κατά την παραλαβή του πακέτου, μέσω κάρτας!

BOX NOW Lockers: Όταν λέμε πράσινα, το εννοούμε! 

Και γιατί τα… κουτάκια των Public είναι «πράσινα»; Όχι δεν είναι μόνο το χρώμα της BOX NOW. Είναι που τα lockers λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια και αποτελούν παγκοσμίως ένα μοντέλο λειτουργίας που μειώνει το αποτύπωμα άνθρακα. Έτσι, το περιβαλλοντικό αποτύπωμα κάθε αποστολής μειώνεται, καθώς μειώνονται τυχόν περιττές διαδρομές λόγω απουσίας του παραλήπτη.

Ευκολία για τον καταναλωτή, κέρδος για τον πλανήτη. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Την υπηρεσία «locker pickup 24/7» μπορείτε να τη βρείτε ήδη στο Public.gr, στα προϊόντα με την ένδειξη «Express 24-48 ώρες».

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας των προϊόντων που φέρουν τη συγκεκριμένη σήμανση, επιλέγετε παραλαβή από «Κατάστημα ή Locker» και πληκτρολογώντας περιοχή ή τον ταχυδρομικό κώδικα, μπορείτε να εντοπίσετε τα BOX NOW lockers που σας εξυπηρετούν περισσότερο.

Κοντά στο σπίτι; Κοντά στη δουλειά; Κοντά στο γυμναστήριο; Κοντά στο σχολείο των παιδιών; Όπου θέλετε!

Στη συνέχεια, θα λάβετε στο κινητό σας έναν κωδικό και με αυτόν μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο σας από το locker οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Η παραγγελία θα σας… περιμένει για 2 ημέρες μετά την άφιξή της.

Καιρός να βάλετε τα πράγματα σε… κουτάκια!

To άρθρο Τα Public μπαίνουν στα (πράσινα) κουτάκια της BOX NOW δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Public,BOX NOW