Τα δάκρυα του Κριστιάνο Ρονάλντο στην πρώτη και την τελευταία μεγάλη διοργάνωση της καριέρας του

14:03 11/12/2022 - Πηγή: NewsIt

Όπως όλα δείχνουν, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε μέρος στην τελευταία μεγάλη διοργάνωση με τη φανέλα της Πορτογαλίας. Τα δάκρυα που έριξε φεύγοντας από το “Al Thumama Stadium” θύμισαν σε πολλούς μια άλλη ανάλογη στιγμή.

Η Πορτογαλία αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2022 και ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε ηττημένος και με δάκρυα στα μάτια από το τελευταίο παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του, μετά τη νίκη του Μαρόκου επί των Ιβήρων (1-0).


ΦΩΤΟ REUTERS

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αποκλείεται να αγωνίστηκε

στην τελευταία του “μεγάλη” διοργάνωση (Μουντιάλ ή Euro). Ο 37χρονος δεν έχει αυτή τη στιγμή ομάδα, ενώ τόσο η συμπεριφορά του όσο και η αντιμετώπιση που έτυχε από Τεν Χάαγκ και Φερνάντο Σάντος, δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα παίξει σε άλλο “λαμπερό” τουρνουά, πέρα από κάποιες συμμετοχές που ίσως πάρει στο Nations League.

Ο “CR7” αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια από τον αγωνιστικό χώρο, όπως φάνηκε από τα πλάνα που έδειξε η κάμερα που τον ακολούθησε.

Τα δάκρυα του Κριστιάνο Ρονάλντο θύμισαν σε πολλούς αυτά που είχε “ρίξει” μετά τον χαμένο τελικό της Πορτογαλίας, το 2004 στο “Ντα Λουζ”. Ήταν τότε που η Ελλάδα είχε επικρατήσει με 1-0 και είχε κάνει τον πιτσιρικά-τότε- επιθετικό να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνηση και την πίκρα του, για την απώλεια του τίτλου μέσα στο “Ντα Λους”.


ΦΩΤΟ Intime.gr

Το 2004 ήταν η πρώτη του “μεγάλη” διοργάνωση με την Πορτογαλία και το 2022 -όπως όλα δείχνουν- η τελευταία του, μετά από 196 συμμετοχές με τους Ίβηρες (ισοφάρισε το ρεκόρ όλων των εποχών που κατείχε ο Μπάντερ Αλ Μουτάουα από το Κουβέιτ).

Όπως και τότε, έτσι και στο Μουντιάλ 2022, ένα γκολ με κεφαλιά, ήταν αυτό που τον έκανε… να κλάψει. Ο Άγγελος Χαριστέας είχε δώσει το 2004 το βαρύτιμο τρόπαιο στην Ελλάδα, ολοκληρώνοντας το κορυφαίο ποδοσφαιρικό “θαύμα” όλων των εποχών. Το βράδυ του Σαββάτου (10.12) ήταν η κεφαλιά του Εν Νεσίρι -με άλμα στα 2,78 μέτρα (!)- που τον “έδιωξε” από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

 

ΦΩΤΟ REUTERS/Molly Darlington

ΦΩΤΟ Intime.gr

To άρθρο Τα δάκρυα του Κριστιάνο Ρονάλντο στην πρώτη και την τελευταία μεγάλη διοργάνωση της καριέρας του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα