Τα μαθήματα καλαματιανού στην Eurovision από την Μαρίνα Σάττι στην Κοντσίτα

11:05 3/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Η Μαρίνα Σάττι συνεχίζει να δίνει ελληνική πνοή ήδη από τα παρασκήνια της φετινής Eurovision. Αυτή τη φορά μαθαίνει καλαματιανό στην Κοντσίτα Βουρστ και χορεύουν μαζί χαμογελαστές. 

Η Κοντσίτα Βούρστ, που κέρδισε τον διαγωνισμό της Eurovision πριν 10 χρόνια, βρίσκεται στο Μάλμε της Σουηδίας και προετοιμάζεται να κάνει τη δική της εμφάνιση.

Στα παρασκήνια ωστόσο, όλοι οι συμμετέχοντες έχουν στήσει ένα μεγάλο γλέντι έχοντας για πρωταγωνίστρια την Μαρίνα Σάττι, που δεν χάνει ευκαιρία να μαθαίνει στους ευρωπαίους τι πάει να πει Ελλάδα

Οι δύο τραγουδίστριες κρατώντας μαντήλια στα χέρια χόρεψαν καλαματιανό, με τη μαρίνα Σάττι να «σέρνει τον χορό» και την Κοντσίτα Βουρστ να προσπαθεί, δίχως ιδιαίτερη επιτυχία. Ωστόσο φαίνεται να περνούν πολύ καλά. 

Το στιγμιότυπο ανέβηκε σε βίντεο στην πλατφόρμα του Tik Tok

@eurovisionfn Conchita and Marina @conchitawurst @SATTI #eurovision2024 #eurovisionfun #eurovisionfn #eurovisiongreece #eurovisionaustria #conchitawurst #marinasatti #greece #austria #foryoupage #fypシ゚viral #ελληνικοτικτοκ #φοργιουπειτζ ♬ πρωτότυπος ήχος – Eurovisionfn

Η Conchita Wurst, πήρε μέρος στην Eurovision του 2014 με το τραγούδι «Rise Like A Phoenix» εκπροσωπώντας την Αυστρία, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση, ενώ έγινε η πρώτη γυναίκα τρανς που κερδίζει τον διαγωνισμό.

Χτες Μ. Πέμπτη (02.05.2024), η Μαρίνα Σάττι τραγουδούσε ρεμπέτικα με την εκπρόσωπο της Αρμενίας.

Υπενθυμίζεται, ότι ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας.

To άρθρο Τα μαθήματα καλαματιανού στην Eurovision από την Μαρίνα Σάττι στην Κοντσίτα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eurovision, Μαρίνα Σάττι, Κοντσίτα,Eurovision, marina satti, kontsita