Ταυτοποιήθηκε ο δράστης με το σπαθί που σκότωσε έναν 14χρονο και τραυμάτισε άλλους 4 στο Λονδίνο

00:40 2/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Τα στοιχεία του 36χρονου που επιτέθηκε με σπαθί σε πολίτες και αστυνομικούς στο Λονδίνο τη Μεγάλη Τρίτη (30.04.2024), σκοτώνοντας ένα αγόρι 14 ετών, ταυτοποίησε η αστυνομία της βρετανικής πρωτεύουσας.

Όπως ανακοίνωσε αργά το βράδυ της 1ης Μαΐου η αστυνομία του Λονδίνου, ο άνδρας που επιτέθηκε με σπαθί ονομάζεται Μάρκους Αουρέλιο Αρντουίνι Μόντζο, είναι ισπανικής και βραζιλιάνικης καταγωγής, και ζει στην περιοχή.

Ο Μόντζο κατηγορείται για τον φόνο ενός 14χρονου παιδιού και για άλλες δύο απόπειρες

δολοφονίας, καθώς και δύο κατηγορίες σωματικής κακοποίησης.

Η λονδρέζικη αστυνομία ενημέρωσε τις οικογένειες των θυμάτων και τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου ο δράστης θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου.

BREAKING: A man has been charged with the murder of 14-year-old Daniel Anjorin in Hainault.

36-year-old Marcus Aurelio Arduini Monzo, a dual Spanish Brazilian national of Newham, will appear at Barkingside Magistrates’ Court tomorrow.https://t.co/1og8eWOOsC

Sky 501 pic.twitter.com/4RRGqZyZ2y

Sky News (@SkyNews) May 1, 2024

Οι λεπτομέρειες της δολοφονικής μανίας του 36χρονου Μάρκους Αουρέλιο Αρντουίνι Μόντζο σοκάρουν.

Σκότωσε το 14χρονο παιδί με το σπαθί στο κεφάλι, ενώ το χέρι του ενός αστυνομικού σχεδόν αποκολλήθηκε με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι μπορούν για να το σώσουν.

To άρθρο Ταυτοποιήθηκε ο δράστης με το σπαθί που σκότωσε έναν 14χρονο και τραυμάτισε άλλους 4 στο Λονδίνο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ταυτοποιήθηκε, 14χρονο, Λονδίνο,taftopoiithike, 14chrono, londino