Ταμίλα Κουλίεβα: Ο γιος μας είναι περήφανος που έχουμε αυτή τη σχέση

10:40 29/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση έκαναν το βράδυ της Τρίτης (28.11.2023) η Ταμίλα Κουλίεβα και ο Γρηγόρης Καραντινάκης, που βρέθηκαν στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το πρώην ζευγάρι συνεργάζεται στο θέατρο και με αφορμή αυτό μίλησαν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σχέση τους, τον γιο τους και τη γνωριμία τους. Η Ταμίλα Κουλίεβα και ο Γρηγόρης Καραντινάκης γνωρίστηκαν

στο πανεπιστήμιο της Μόσχας και μια παράσταση ήταν εκείνη που τους έφερε κοντά.

«Όταν έχεις ένα παιδί, το κέντρο είναι το παιδί οπότε δεν μου πέρασε ούτε μία στιγμή να εργαλειοποιήσω το παιδί στη σχέση μας με την Ταμίλα. Για εμένα η Ταμίλα ήταν η καλύτερη μαμά του κόσμου», είπε ο Γρηγόρης Καραντινάκης.

Η Ταμίλα Κουλίεβα, από την πλευρά της, πρόσθεσε: «Ο Στέφανος κάποια στιγμή μας είπε ότι είναι περήφανος για εμάς που έχουμε αυτή τη σχέση ήταν πολύ συγκινητικό».

Σχετικά με την γνωριμία τους η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε:  «Γνωριζόμασταν μεταξύ μας οι φοιτητές γιατί συνεργαζόμασταν υπήρχε μία αλληλοεπίδραση. Και μία ωραία χρονιά στη σχολή ήρθε μία συμφοιτήτριά μου και μου πρότεινε να ανεβάσουμε τη “Λυσιστράτη” του Αριστοφάνη. Ζητήσαμε από τον Γρηγόρη να μας σκηνοθετήσει και έτσι ήρθαμε πιο κοντά».

 

Η γνωστή ηθοποιός σημείωσε ότι ο Γρηγόρης Καραντινάκης είναι πολύ υποστηρικτικός απέναντί της και πως τον συμβουλεύεται ακόμα και τώρα πριν πάρει μια επαγγελματική απόφαση.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία

Η Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε και για τα συναισθήματα που βίωσε όταν ξέσπασε ο πόλεμος στην Ουκρανία.

«Η δική μου καταγωγή είναι ρωσική ενώ ο πατέρας μου είναι από το Αζερμπαϊτζάν. Με το πόλεμο τώρα στην Ουκρανία έχω περάσει από πάρα πολλά συναισθήματα και στην αρχή ήταν σαν να καλούμαι να απολογηθώ για κάτι, το οποίο ούτε το εγκρίνω ούτε το επιβραβεύω ούτε συμμετέχω. Οπότε ήταν πάρα πολύ δύσκολο, πάρα πολύ, αλλά κατάλαβα ότι ήταν αμιγώς δικά μου συναισθήματα.

Δηλαδή απ’ έξω ουδέποτε κανείς μου δεν μου είπε τίποτα. Έπρεπε λοιπόν να το χειριστώ.

Αυτό όμως δεν κράτησε πολύ γιατί βλέπω ότι και τα κλασικά έργα συνεχίζουν να ανεβαίνουν και δεν έχουμε γυρίσει την πλάτη προς τον ρώσικο πολιτισμό.

Και το έργο που ανεβάζουμε τώρα στο θέατρο είναι ενός Ρώσου συγγραφέα. Θέλω να πω δηλαδή ότι δεν αισθάνομαι τόσο έντονα όλο αυτό. Έχει περάσει», είπε η γνωστή πρωταγωνίστρια.

To άρθρο Ταμίλα Κουλίεβα: Ο γιος μας είναι περήφανος που έχουμε αυτή τη σχέση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ταμίλα Κουλίεβα,tamila koulieva