Θέλουν τη Σοφία Χατζηπαντελή για το My Style Rocks: Ραντεβού τις επόμενες μέρες

15:49 24/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Με την εμφάνισή της ως κριτής των οντισιόν στο Greece’s Next Top Model, η Σοφία Χατζηπαντελή έγινε γνωστή στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό. Θα βρεθεί τώρα στο My Style Rocks;

Μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το Shopping Star, η Σοφία Χατζηπαντελή βρέθηκε στα «θέλω» του STAR για να αναλάβει

το «τιμόνι» του καθημερινού ριάλιτι μόδας, αλλά τελικά οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Έτσι την παρουσίασή του ανέλαβε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που αποχώρησε από την κριτική επιτροπή του My Style Rocks του ΣΚΑΪ.

Τα στελέχη του σταθμού του Φαλήρου λοιπόν ξεκίνησαν επαφές με τη Σοφία Χατζηπαντελή για να καθίσει σε μία από τις τρεις καρέκλες της κριτικής επιτροπής του My Style Rocks, δίπλα από τον Δημήτρη Σκουλό και τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Όπως φαίνεται μάλιστα η θέση ενδιαφέρει το μοντέλο, αφού παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της στο εξωτερικό έχει κλειστεί ραντεβού τις επόμενες ημέρες με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΚΑΪ για να συζητήσουν… λεπτομέρειες.

Αν λοιπόν οι δύο πλευρές καταλήξουν σε συμφωνία τότε η Σοφία Χατζηπαντελή θα είναι στο καθημερινό ριάλιτι μόδας του σταθμού που σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό του ΣΚΑΪ θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο και θα ολοκληρωθεί στο τέλος της νέας σεζόν…!

To άρθρο Θέλουν τη Σοφία Χατζηπαντελή για το My Style Rocks: Ραντεβού τις επόμενες μέρες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θέλουν, Σοφία Χατζηπαντελή, My Style Rocks, Ραντεβού,theloun, sofia chatzipanteli, My Style Rocks, rantevou