Θέρμη: Καθηγητής μπήκε σχολείο χωρίς self test και συνελήφθη - «Δεν έκανα γιατί δεν είχα συμπτώματα»

14:58 11/5/2021 - Πηγή: NewsIt

 Μεγάλη αναστάτωση στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου κατέθεσε μήνυση σε καθηγητή επειδή δεν προσκόμισε self test και παρέμενε στο σχολείο. Τι λέει ο δικηγόρος του.

Η διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου στη Θέρμη ζήτησε από τον καθηγητή να αποχωρήσει από το σχολείο. Ωστόσο, εκείνος αρνήθηκε, καθώς, όπως αναφέρει ο δικηγόρος του, απαίτησε κάποιο επίσημο έγγραφο και στη συνέχεια θα αποχωρούσε,

όπως σημειώνει το Voria.gr.

Μάλιστα, ο εκπαιδευτικός, επικαλούμενος τον δικηγόρο του, ισχυρίζεται ότι έκανε self test επειδή η «ένδειξη στις οδηγίες χρήσης του σκευάσματος, (σ.σ. αναφέρει) ότι δεν πρέπει να γίνεται από όσους δεν έχουν συμπτώματα».

Click4more: Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που πατέρας μαθητή «πλακώνεται» με καταληψίες μέσα στο σχολείο του Ευόσμου (video)

Αφού ο καθηγητής αρνείτο να φύγει από το σχολείο, η διευθύντρια κάλεσε την αστυνομία και υπέβαλε μήνυση, με τον καθηγητή να συλλαμβάνεται και να σχηματίζεται σε βάρος του δικογραφία για διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας.

Τελικώς, ο καθηγητής με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος, ενώ υποσχέθηκε να πάει αύριο, Τετάρτη (12.05.2021) στο σχολείο, αυτή τη φορά, έχοντας κάνει το self test.

To άρθρο Θέρμη: Καθηγητής μπήκε σχολείο χωρίς self test και συνελήφθη - «Δεν έκανα γιατί δεν είχα συμπτώματα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα