«Κινδύνεψαν ζωές» - Έτσι έγινε το περιστατικό με τον 62χρονο που πάτησε με το αυτοκίνητο αστυνομικό για μία κλήση

16:58 12/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Σοκάρει το συμβάν με τον 62χρονο οδηγό στη Θεσσαλονίκη ο οποίος πάτησε τον 48χρονο δημοτικό αστυνομικό που του έδωσε κλήση για παράνομο παρκάρισμα. Το περιστατικό περιγράφει στο newsit.gr ο Δημήτρης Δαγκλής, εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας.

Το περιστατικό έγινε χθες (σ.σ. 11.04.2023) στις 11 το πρωί στη Λεωφόρο Στρατού της Θεσσαλονίκης.

Το όχημα του 62χρονου ήταν παράνομα σταθμευμένο σε λεωφορειολωρίδα.

Πέρασαν τρεις δημοτικοί αστυνομικοί, οι οποίοι βεβαίωσαν την παράβαση και συνέχισαν να «γράφουν» επί της Λεωφόρου Στρατού όλα τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα και τα διπλοπαρκαρισμένα.

Όταν ο 62χρονος βγήκε από το σπίτι του και είδε ότι έχει βεβαιωθεί το πρόστιμο, οδήγησε με το αυτοκίνητο και 100 μέτρα πιο κάτω εντόπισε τους δημοτικούς αστυνομικούς και σταμάτησε.

Κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πήγε στη γυναίκα δημοτική αστυνομικό και της ζήτησε τον λόγο για το πρόστιμο. Ταυτόχρονα, προσπαθούσε να βάλει την κλήση στα ρούχα της και άρχισε να τη βρίζει. Τότε οι δύο άνδρες δημοτικοί αστυνομικοί μπήκαν στη μέση για να προστατεύσουν τη συνάδελφό τους. Ο 62χρονος μπήκε στο αυτοκίνητο, έκανε μία άσεμνη χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο του χεριού στους δημοτικούς αστυνομικούς και πάτησε τον έναν!

Στη συνέχεια ο 62χρονος πήγε λίγο πιο κάτω και σταμάτησε. Ενημερώθηκαν το 100 και το ΕΚΑΒ. Όταν ήρθε η αστυνομία ο δράστης άφησε το όχημα και ταμπουρώθηκε σπίτι του.

Θεσσαλονίκη: «Για μία κλήση κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές»

Σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη (12.04.2023), αποφάσισε να πάει στην Τροχαία Θεσσαλονίκης για να πάρει το αυτοκίνητό του, αλλά συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, για «απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και βία κατά υπαλλήλων».

Ο 48χρονος δημοτικός αστυνομικός που τραυματίστηκε έχει δύο ανήλικα παιδιά.

«Είναι απαράδεκτο, πάντως, το 2023 σε μια πολιτεία με κανόνες και νόμους να βλέπουμε τέτοιες συμπεριφορές όταν ένστολοι πολίτες, δημοτικοί αστυνομικοί στην προκειμένη περίπτωση, κάνουν το αυτονόητο, τηρούν τους νόμους για το καλό όλων μας» λέει ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας, Δημήτρης Δαγκλής, για να καταλήξει, συμπληρώνοντας ότι:

«Για μία κλήση κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές. Η πράξη αυτή είναι καταδικαστέα και ελπίζουμε να μην ξανασυναντήσουμε τέτοια θλιβερά φαινόμενα».

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

To άρθρο «Κινδύνεψαν ζωές» - Έτσι έγινε το περιστατικό με τον 62χρονο που πάτησε με το αυτοκίνητο αστυνομικό για μία κλήση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα