Θεσσαλονίκη: «Ταχυδακτυλουργός» στην κάμερα – Η κλοπή και οι στιγμές που τίποτα δεν γίνεται τυχαία

14:04 9/7/2022 - Πηγή: NewsIt

Στο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφεται η κλοπή στη Θεσσαλονίκη, που ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το θύμα δεν καταλαβαίνει το παραμικρό…

Αυτή η κλοπή είναι μία από τις δεκάδες των τελευταίων ημερών στη Θεσσαλονίκη. Ένα χτύπημα που έπιασε κάμερα ασφαλείας της περιοχής και δείχνει τη μεθοδολογία των δραστών. Εκείνων που έχουν «λοκάρει» τον άτυχο τουρίστα κια

τον πλησιάζουν για να βουτήξουν το κινητό του τηλέφωνο. Κάτι που όπως θα δείτε παρακάτω, γίνεται σε χρόνο ρεκόρ…

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο ντοκουμέντο με τη δράση συμμορίας που με τη μέθοδο του συνωστισμού αρπάζει το κινητό τηλέφωνο ενός τουρίστα, στη Θεσσαλονίκη. Όπως φαίνεται στις εικόνες του Mega, ένα άτομο με ασπρόμαυρο καπέλο σπρώχνει τον τουρίστα με το ψάθινο καπέλο για να τον αποπροσανατολίσει, ενώ άλλος άνδρας του έχει αρπάξει το κινητό τηλέφωνο το οποίο αφήνει στο σημείο πάνω σε μία βαλίτσα.

Ο τουρίστας δεν έχει αντιληφθεί το παραμικρό και συνεχίζει. Οι δράστες έχουν ολοκληρώσει το χτύπημα και για λίγο απομακρύνονται για να μην κινήσουν υποψίες. Μέχρι το θύμα τους να φύγει και οι ίδιοι να επιστρέψουν, για να πάρουν το κινητό του τηλέφωνο.

To άρθρο Θεσσαλονίκη: «Ταχυδακτυλουργός» στην κάμερα – Η κλοπή και οι στιγμές που τίποτα δεν γίνεται τυχαία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα