Θετικός στον κορονοϊό και ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης - Το μήνυμά του στο Twitter

19:22 2/6/2023 - Πηγή: NewsIt

Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε και ο Παύλος Μαρινάκης. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας με μήνυμά του στο Twitter.

«Ένα μικρό -αναγκαστικό- διάλειμμα και συνεχίζουμε!», έγραψε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης στον προσωπικό

του λογαριασμό στο Twitter, γνωστοποιώντας ότι μετά τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι κι ο ίδιος θετικός στον κορονοϊό.

Πριν λίγο βρέθηκα κι εγώ θετικός στον κορωνοϊό. Παραμένω προς το παρόν ασυμπτωματικός και ελπίζω πως σε λίγες μέρες θα μπορέσουμε να βρεθούμε ξανά από κοντά. Ένα μικρό -αναγκαστικό- διάλειμμα και συνεχίζουμε!

Πάνω από όλα προσέχουμε την υγεία μας!

— Pavlos Marinakis (@pavlmarin) June 2, 2023

 

Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ανακοινώσει, μέσω των social media, ότι έκανε τεστ και διαπίστωσε ότι νοσεί, με αποτέλεσμα να ακυρώνεται η περιοδεία του στην Χαλκιδική και η επίσκεψη που θα έκανε στο Άγιο Όρος την παραμονή και ανήμερα του Αγίου Πνεύματος.

To άρθρο Θετικός στον κορονοϊό και ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης - Το μήνυμά του στο Twitter δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θετικός, Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης -, Twitter,thetikos, neas dimokratias pavlos marinakis -, Twitter