Θλιμμένος ο Χουάν Ραμόν Ρότσα με τον τραγικό θάνατο του Ιορδάνη Αδαμάκη στην τραγωδία στα Τέμπη

12:53 6/3/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο προπονητής του Θεσπρωτού και μεγάλη μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και του Παναθηναϊκού, Χουάν Ραμόν Ρότσα, εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατο του Ιορδάνη Αδαμάκη, στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη με την σύγκρουση των δυο τρένων.

Θυμίζουμε ότι ο Χουάν Ραμόν Ρότσα είχε ποδοσφαιριστή τον Ιορδάνη Αδαμάκη στον

Θεσπρωτό και “αποχαιρέτησε” τον αδικοχαμένο νέο με ένα συγκινητικό μήνυμα, μέσω των social media. Μιλώντας στην εκπομπή “Το Πρωινό” του Ant1 ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εξέφρασε για μια ακόμα φορά τη θλίψη του για τον τραγικό “χαμό” του 22χρονου.

“Είχε έρθει τον Αύγουστο του 22′ στην ομάδα. Εγώ είναι προπονητής στον Θεσπρωτό, στην Ηγουμενίτσα, εδώ και τέσσερα χρόνια.

Ήσυχος, καλός ποδοσφαιριστής, χαμηλών τόνων, ένα παιδί με φιλοδοξίες, με όνειρα… Λυπόμαστε όλοι εμείς που τον ζήσαμε από κοντά, είμαι θλιμμένος πάρα πολύ. Όπως “έφυγε” σιωπηλά από τη ζωή, έτσι ήταν.

Από τη Θήβα πήρε το τρένο. Έπαιζε στον Ύπατο Θήβας. Έκανε μετεγγραφή εκεί. Ο Ιορδάνης ανέβηκε στο τρένο, μου είπε ένας συμπαίκτης του, δεν το ήξερε κανένας, πήγαινε στη Θεσσαλονίκη να δει την κοπέλα του και να γυρίσει την άλλη ημέρα για προπόνηση.

Τέμπη: Θρήνος για τον Ιορδάνη Αδαμάκη στο Καβάλα – Νέστος

Τον έπαιρνε τηλέφωνο, δεν απάντησε ποτέ, μετά μίλησε με την κοπελιά του, δεν ήξερε τίποτα, με την οικογένειά του, δεν ήξερε τίποτα…

Φανταζόμουν, οι γονείς τι αγωνία που είχαν. Ήταν τραγικό αυτό που έγινε. Θα ήθελα μια μέρα να αγκαλιάσω την οικογένειά του, να την αγκαλιάσω.”

To άρθρο Θλιμμένος ο Χουάν Ραμόν Ρότσα με τον τραγικό θάνατο του Ιορδάνη Αδαμάκη στην τραγωδία στα Τέμπη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα